FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

Miriuță, la capătul răbdării după înfrângerea Concordiei de la Botoșani: "Penalty mai clar nu am văzut" » Verdictul lui Ion Crăciunescu

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 20:40

După ce Concordia Chiajna a pierdut meciul jucat la Botoșani, scor 1-2, deși a condus la pauză, Vasile Miriuță a acuzat greșelile individuale ale fotbaliștilor săi, dar și faptul că ilfovenii nu au primit un penalty în ultimele minute.

"În ultimele patru meciuri am jucat bine. Suntem echipă mică și nu iese nimeni să vorbească, dar penalty mai clar decât la Cristescu nu am văzut. În trei jocuri am fost dezavantajați clar.

Băieții au jucat bine, dar din păcate greșelile individuale ne costă. Botoșani e echipă bună, dar azi nu merita victoria. Dacă nu făceam greșelile individuale, nu pierdeam niciodată azi", a spus Miriuță la finalul partidei, la LookTV.

Faza de joc menționată de Vasile Miriuță s-a petrecut în minutul 88, la scorul de 2-1 pentru FC Botoșani, când Cristescu a rămas singur cu Cobrea și a reluat peste poartă, pentru ca apoi să fie lovit de goalkeeperul botoșănenilor. 

Ion Crăciunescu i-a dat dreptate lui Vasile Miriuță, afirmând la finalul partidei că ar fi trebuit acordată lovitură de la 11 metri. "Decizie corectă era lovitură de la 11 metri", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează