FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - CFR CLUJ 1-2

Miriuţă nu e supărat pe regele ratărilor din meciul cu Iaşi: "E minunat, va juca şi în meciul următor"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 22:30

 Vasile Miriuţă s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale la Iaşi, deşi Bud a ratat mai multe ocazii foarte periculoase, iar CFR a fost pe punctul de pierde victoria pe final.

Andrei Cristea a marcat în primul minut de prelungire, însă Peteleu a adus toate cele trei puncte clujenilor.

"Toată echipa merită felicitări, doar că trebuia să închidem meciul. Bud este un băiat minunat. Chiar dacă a ratat, va juca şi meciul viitor. Cea mai importantă e victoria.

Depindem doar de noi, avem un meci foarte greu cu cea mai bună echipă din campionat, Viitorul, dar am mare încredere în jucătorii mei", a spus Miriuţă la TV Digi Sport

"Cu viitorul ne trebuie un punct şi cu siguranţă îl vom obţine" - Ionuţ Larie, la TV Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1876238639318610
Puiu Claus  •  28 Februarie 2017, 17:21

Cel mai slab meci al iasului de ani buni.nu poti pacali fotbalul in asa un hal cum sa meriti egal cu un sut pe poarta.ne a calcat clujul in picioare.pe timpul lui napoli aveai aparare acum nimic.am stat langa prunea ce viteza avea la finalul meciului injurat si fluierat.unde l a gasit pe secundul lui piturca era sing.antrenor liber.as fi curios ce a gandit cand l a introdus pe sato era arma secreta .daca mai agatati un punct in ultimele 2 meciuri e doar datorita norocului.salut debutul lui pantaru cine sa vada ca merita mai multe sanse doar viitorul antrenor deocamdata santeti niste rasi.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Februarie 2017, 10:46

cu mari emotii ,dupa lovitura libera ,dar a fost echipa mai buna ,CFR are o bafta proverbiala ,la Timisoara Poli conducea cu 2-0 pana in minutul 90 si a fost egalata in prelungirii ,ce sa-i faci asta e .

ray51
ray51  •  28 Februarie 2017, 08:34

Viitorului nu-i trebuie puncte. Este deja calificata in play-off. Mizand pe X-ul dintre FCSB - ASA va face un joc interesant testandu-si strategia pentru meciurile din play-off. Asta nu inseamna ca va face doar act de prezenta la Cluj.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează