FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - CFR CLUJ 1-3

Miriuță nu se teme de o nouă depunctare, însă se plânge de accidentări: "E o pauză binevenită"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 22:42

Vasile Miriuță, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit după victoria echipei sale de pe terenul lui ASA Târgu Mureș, scor 3-1, și spune că pauza competițională de două săptămâni, timp în care va juca naționala, e binevenită.

"Așteptam această pauză competițională pentru că avem jucători cu probleme. E o pauză binevenită", a spus antrenorul.

Acesta a continuat: "Azi s-a jucat bărbătește. Am făcut un presing avansat, din păcate cu Mediaș n-am făcut asta. Azi am luat gol pentru că ne-am relaxat.

Voi vorbi cu ei ca să nu se mai întâmple acest lucru. Obiectivul nostru e să fim cât mai aproape de play-off la finalul turului. Andrei Mureșan a intrat foarte bine în locul lui Juan Carlos și a și marcat. Asta e bine. A intrat perfect", a mai declarat Vasile Miriuță la Dolcesport.

"Trebuia să fim pe locul 2 cu 20 de puncte dacă nu eram depunctați. Asta e. Sunt sigur că nu vom mai primi o nouă depunctare pentru că nu mai există motiv acum" Vasile Miriuță

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
martinpen
martinpen  •  01 Octombrie 2016, 07:52

Draga autorule (stiu ca esti fata, studenta) daca Miriuta spune "Sunt sigur că nu vom mai primi o nouă depunctare pentru că nu mai există motiv acum", tu de ce minti in titlu si spui tocmai invers ? Unde ai vazut tu ca "nu se teme de o noua depunctare" ? E tocmai invers, stie ca nu va fi depunctat.... Ce ai facut tu se pedepseste conform legilor, pentru deformarea adevarului in public.

chris_bu67
chris_bu67  •  01 Octombrie 2016, 07:35
Postat de qwerty007 pe 01 Octombrie 2016, 02:00

CFR trebuie depunctata iar punctele date Stelei !!

clonei i se dau punctele de către fluierașii ciobănași influențați de valizuțe din lână de mioară sub ochii împăienjeniți de somn greu al unui ferefeu cu burtă mare și digestie grea.Felicitări C.F.R. pt. prestațiile din ultima vreme!

qwerty007
qwerty007  •  01 Octombrie 2016, 03:00
Postat de pedro_nr1 pe 01 Octombrie 2016, 02:29

cum de ti-ai dat seama asa repede ??

Aha,pai tu stiai deja si ai tacut din gura !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează