FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 3-4

Miriuță râde de elevii săi + Torje le dă vești bune suporterilor înainte de meciul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 22:43

Vasile Miriuță a găsit explicațiile pentru golul 3 primit de Dinamo în victoria de la Concordia Chiajna, scor 4-3.

"E inadmisibil să conduci la două goluri diferență și să iei goluri așa. O să am o discuție cu jucătorii. Sunt supărat pe echipă pentru că s-a relaxat după fiecare gol. Mă bucur pentru Gabi, s-a pregătit foarte bine.

Am primit al treilea gol pentru că jucătorii mei încă se îmbrățișau. O să le spun băieților să-și îmbrățișeze prietenele și soțiile. Putea să se termine 4-4 și ne făceam bagajele să plecăm acasă. Eu voi duce echipa în play-off", a declarat Miriuță la Look TV.

"Suntem pe un loc de play-off, sperăm să rămânem așa până la finalul acestui sezon regulat. Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa. Din păcate, am primit 3 goluri. Chiajna de fiecare dată ne-a pus probleme, are foarte mulți jucători care au trecut pe la Dinamo. Mereu joacă cu o ambiție foarte ridicată. Mă bucură foarte tare că fanii sunt alături de echipă, de mine. Mă bucur că au venit în număr atât de mare în deplasare, deși a fost o seară friguroasă. Sperăm să câștigăm cu FCSB. Cu o victorie duminică vom fi 99% în play-off. Singurul lucru în minus pe care-l am față de colegii mei sunt cele 2-3 meciuri amicale. Nu cred că se simte atât de mult, mai ales că m-am pregătit separat. Nu mai contează cine va plânge, cine va râde, trebuie să câștigăm cu FCSB"  Gabi Torje, mijlocaș Dinamo

CHIAJNA - DINAMO 3-4
Au marcat: Bumba 69, Bud 73, A. Marc 81 / Nemec 47, Salomao 58, Torje 71, Popa 79
Vezi meciul liveTEXT / Vezi VIDEO cu golurile!

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
mosvasile
mosvasile  •  13 Februarie 2018, 15:59

Mai nea "gametablica"!Chestia aia cu "Steaua este numai una"-diversiune tipica,marca MM Stoica-sa i-o zici la cine nu a vazut faza,poate ca sunt destui!Dar eu unul am vazut "faza" si chiar ca nu inteleg cum pot unii sa minta cu atata nerusinare!Sau poate ca nici nu ai vazut acea inregistrare,dar o repeti ca tot e vorba de injuraturi!Ce s-a vazut in acea inregistrare?Torje-doar transferat de la Timisoara-implinise 19 ani si era acasa,unde venisera la aniversarea sa doi colegi de la Dinamo-Ropotan si Pulhac-si mai erau si vreo doua gagici venite de la el,din Timisoara!Gagicile au adus muzica si vesele nevoie mare, au "plusat",provocandu-i pe dinamovisti cu maneaua "Steaua este numai una"!Ropotan era manga si motzaia cu capul in piept iar singurul care "se agita" era Pulhac!Torje era ocupat sa tot care de la bucatarie vin si gustari!Ala a fost tot"rolul"lui Torje in minciuna asta!"Fetele"adusesera muzica si filmasera petrecerea!Ce era sa faca Torje?El era sarbatoritul!Trebuia sa le opreasca muzica, sa le perchezitioneze pe alea si sa le dea afara in suturi,dupa ce le-a sters inregistrarea?

ray51
ray51  •  13 Februarie 2018, 15:40

Torje dragule, daca ai sa scoti 200% transpiratie pe o vreme ca asta in meciul cu FCSB, abia atunci ma vei convinge ca ai venit cu ganduri adevarate la Dinamo.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Februarie 2018, 08:49

Torje le dă vești bune suporterilor înainte de meciul cu FCSB: tot el va vinde bilete!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează