FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-3

Miriuță, răspuns după acuzele de blat la adresa lui Traian Marc: "Mă doare capul după acest meci"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 23:09

Vasile Miriuță, tehnicianul lui CFR Cluj, a analizat înfrângerea echipei sale în fața lui Dinamo, și crede că "feroviarii" nu ar fi pierdut dacă Marc nu gafa la faza de la golul lui Filip, din startul reprizei secunde. 

"A fost un meci pe care nici acum nu îmi dau seama cum l-am pierdut. Cred că puteam primi un penalty în prima repriză.

Am luat un gol după o gravă eroară a lui Marc, cred că am fi obținut alt rezultat dacă nu luam gol la acea fază. Dacă nu ar fi gafat, cred că puteam juca o săptămână și tot nu primeam gol. 

Am jucat pentru noi, nu mă interesează cine va lua campionatul. Sincer, mă doare capul după acest meci, sunt foarte supărat", a declarat Miriuță, la TV Digi Sport.

Tehnicianul clujenilor i-a răspuns lui Helmuth Duckadam, cel care insinuase la pauza meciului că portarul  lui CFR, Traian Marc, a avut o evoluție suspectă în prima repriză. 

"Nu cred că greșeala lui Marc va naște suspiciuni. A apreciat greșit ieșirea pe centrare, asta e. 

Nu vreau să zic nimic de declarația lui Duckadam, îl respect prea mult. Sper că nimeni nu pune la îndoială corectitudinea noastră, ați văzut că am avut ocazii și puteam marca. 

Va fi foarte greu cu Viitorul, dar voi trimite în teren jucătorii care vor da cel mai bun randament la antrenamente și sper să câștigăm. Facem tot posibilul să câștigăm cu Viitorul, dar nu mă interesează cine va lua campionatul", a mai spus Miriuță. 

"Ferească bunul Dumnezeu să nu putem ieși din insolvență, asta ar însemna să nu putem participa în cupele europene nici la anul. Să vedem pe 26 mai ce va fi, atunci vom afla" Vasile Miriuță 

Dinamo a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, și a urcat temporar pe primul loc în clasament (AICI ai DETALII despre partidă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
787289904705560
Constantin Andrei  •  07 Mai 2017, 12:34

un blat ordinar bine mascat...........rusineeeeeeeeeee

352061698522614
Mihai Tudose  •  07 Mai 2017, 12:06

Parca te dadeai mare dinamovist ,ipocritule.

daweroirl
daweroirl  •  07 Mai 2017, 10:47

parca echipele aflate in insolventa nu au ce cauta in prima liga !?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close