FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Miriuţă şi-a atacat jucătorii și a recunoscut că a mințit, dar vrea să continue la Dinamo: "Nici nu mă gândesc să plec!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 23:15

Vasile Miriuţă şi-a atacat dur jucătorii după înfrângerea drastică suferită în faţa celor de la Viitorul, scor 0-4. 

Șocul cu Viitorul a funcționat și ca pastilă de memorie pentru Miriuță. Antrenorul dinamovist, care a susținut 4 zile la rând că habar nu are dacă jucătorii lui au băut în hotel înainte de meciul cu Aerostar din Cupă, a recunoscut în această seară escapada, la câteva minute după ce și Negoiță o făcuse. 

"Încercăm să pregătim echipa, să facem ceva. Din păcate, unii au stricat în câteva zile tot ce am încercat să clădim. Bineînţeles, am informat conducerea în dimineaţa de după meciul din Cupă. Am zis să nu ieşim în presă, că avem meciul cu Viitorul. Din păcate n-au făcut nimic azi, n-au dat dovadă de caracter.

La meciul de Cupă eram 18 toţi, dacă îi dădeam afară trebuia să intru eu cu Danciulescu pe teren. Voi avea o discuţie cu patronul echipei şi dânsul va hotărî. La cum îl cunosc, sunt sigur că nu va accepta asta. Şi-au bătut joc de club, de patron şi în primul rând de suporteri. Are dreptate domnul Cornel Dinu în tot ce spune. Suporterii au dreptate în ceea ce au făcut.

Nici nu mă gândesc să plec de aici! Dinamo e echipa mea preferată".

Citeşte şi: Cornel Dinu, după Dinamo - Viitorul 0-4: "Nenorocirea este cu totul alta"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
kwd2015
kwd2015  •  06 Noiembrie 2017, 09:12
Postat de pe 01 Noiembrie 2017, 18:17

Miriuta este un individ alunecos,spre libidinos,care se da dupa cum bate vantul !Nu stiu cum de reuseste sa-i prostesca pe suporterii dinamovisti!?

Nu mai e nevoie. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2017, 21:46
Postat de spinoza pe 03 Noiembrie 2017, 23:53

Miriuta! Si Liverpool este echipa mea preferata! Cel mai slab antrenor pe care l-a avut Dinamo pana in prezent!

Dar pe Andone l-ai uitat? La voi disciplina e problema.Si respectul.

spinoza
spinoza  •  03 Noiembrie 2017, 23:53

Miriuta! Si Liverpool este echipa mea preferata! Cel mai slab antrenor pe care l-a avut Dinamo pana in prezent!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează