FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mişcări de trupe în Ghencea » MM a anunţat ţintele Stelei din această vară, dar şi despărţirea de un atacant

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 31 mai 2013 19:04

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, l-a vizitat pe Gigi Becali astăzi la Penitenciarul Rahova, unde au discutat despre transferurile pe care roş-albaştrii le vor face în această vară.

"Am discutat astăzi cu unul dintre cei doi atacanţi străini pe care îi dorim. Mai vrem şi un fundaş, însă urgenţa este legată de cei doi atacanţi. Se ştie că Gigi îi doreşte şi pe Sînmărtean şi Chiţu.

Se întoarce şi Răduţ. Eu nu mai sînt de acord cu împrumutul lui, mă enervam cînd vedeam că este rezervă. E un jucător în care îmi pun mari speranţe, dar important este ce vrea el", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show, pe DigiSport.

"De plecat nu va pleca decît Rocha dintre jucătorii care au jucat mai mult. Toţi cei care au dus greul în sezonul trecut rămîn. Rocha mai rămîne doar la petreceri, pentru că este un jucător iubit în vestiar, iar apoi pleacă. Are destule oferte, nu duce lipsă şi îşi va găsi foarte uşor angajament", a mai spus managerul Stelei.

Programul Stelei din această vară:

15 iunie - 26 iunie - Turneu în Austria - Amicale pe 22 şi 25 iunie

29 iunie - 9 iulie - Turneu în Anglia la baza de pregătire a naţionalei Albionului - Amicale pe 30 iunie, 3 iulie, 6 iulie

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
putregaiu
putregaiu  •  31 Mai 2013, 22:09

MM zicea nasoale de Radut si acuma cand si-a intrat in forma il pupa-n dos. Asta este MM

1745flo
1745flo  •  31 Mai 2013, 22:02

Bravo MM obisnuieste-te cu drumul spre Rahova!

sibelius
sibelius  •  31 Mai 2013, 21:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Crezi ca sunt singurele cazuri? Cazul Ilie Dumitrescu e de notorietate, dar acolo erau niste tov generali si Paunescu, deci s-a pus batista pe tambal. De la Steaua si Dinamo albanezii au transferat vreo doua loturi. Doar nu s-au apucat sa fure la batranete si au fost sfinti pana atunci.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează