FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mișcări importante la Dinamo! Dinu Gheorghe anunță primele două mutări, iar Negoiță le dă o veste bună fanilor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2015 20:20

Dinu Gheorghe și Ionuț Negoiță au dezvăluit planurile de viitor ale lui Dinamo. Primul a anunțat faptul că Valentin Lazăr va pleca, în timp ce Cosmin Matei va continua. 

De partea cealaltă, Ionuț Negoiță a comentat transferurile și i-a anunțat pe fani că speră ca Dinamo să revină în cupele europene chiar din 2016. 

"Matei va continua la Dinamo. Îi vom prelungi contractul. Lazăr a cerut să plece. Dacă nu își va găsi nimic, se va întoarce", a zis Dinu Gheroghe la Digi. 

"Nu sînt tensiuni la Dinamo. Am vorbit cu domnul Dinu Gheorghe. Ne-am făcut și noi niște planuri pentru sezonul viitor. Domnul Anghelache nu mai are nici o funcție la Dinamo, nici un rol.

Acum sîntem într-o altă etapă. Transferurile din iarnă au fost total greșite. A fost o mare dezamăgire pentru mine", a completat Ionuț Negoiță. 

...despre insolvență: "Eu cred că am putea obține o derogare de la UEFA. Sînt optimist. Facem tot ce știm mai bine pentru ca UEFA să ne lase încă de la anul în cupele europene. Noi ne-am respectat sarcinile pînă la data scadentă", a completat Negoiță. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
gilos
gilos  •  02 Iunie 2015, 08:45

Saracia asta de Negoita numai vorbe goale si vrajeala ne serveste. A bagat clubul in insolventa de doi ani. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Iunie 2015, 23:48
Postat de jalabert pe 01 Iunie 2015, 23:23

eu am inteles din ce au anuntat la stiri parca pe digi ca dinamo avea datorii de 5 milioane de euro din care a achitat 300.000. daca e adevarata stirea atunci iese dinamu din insolventa cand o zbura porcu.

mai bine ramai la ciclism....

travka
travka  •  01 Iunie 2015, 23:45

negoita nu intelege ca de pe locul 7 nu prea prinzi oricum cupe europene, si oricum nu esti cap de serie deci nu treci nici un tur preliminar...la anu va fi bataie si mai mare, campioana intra in grupele UCL direct adica 30 mil in cazul Stelei si 20 in cazul altor echipe cu market pool mai mic

Vezi toate comentariile (48)
Comentează