FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mitea, printre cei mai buni în stagiul de pregătire. Crezi că va intra în primul «11»?

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2009 00:00

 

Revenirea lui Nicolae  Mitea în Liga 1 a fost privită la început cu neîncredere de cei mai mulţi fani. După ce nu a reuşit să se impună la Ajax Amsterdam, tînărul jucător a ajuns la Dinamo, echipă specializată în repatrierea celor refuzaţi de echipele din vest.

În cazul lui Mitea, decizia oficialilor din "Gropă" pare inspirată, acesta marcînd cinci goluri în ultimul stagiu de pregătire din Antalya şi fiind unul din cei mai buni jucători ai "cîinilor". Odată cu revenirea în campionatul intern, dinamovistul speră să intre în vederile selecţionerului Victor Piţurcă pentru meciurile din campania de calificare la Mondialul din Africa de Sud.

În vîrstă de 23 de ani, jucătorul vrea să reuşească cu Dinamo ce nu a reuşit la Amsterdam, să evolueze în grupele Ligii Campionilor. "Pot spune că sînt într-o formă bună. Am o condiţie fizică clar superioară celei din vară. Mă bucur că sînt aşa, sper să arăt în primăvară ce pot cu adevărat. În Champions League e un fotbal fantastic, ar fi incredibil de frumos să ajungem să evoluăm cu cele mai mari echipe ale Europei".

GSP.RO te invită să iţi spui părerea. Crezi că Mitea va continua forma bună şi se va impune ca titular la Dinamo? Crezi că va reveni acesta în vederile lui Victor Piţurcă pentru preliminariile CM2010?

Gol cu MK Zeta

Două goluri în meciul cu Sturm Graz

Gol cu Amkar Perm

Gol cu NK Osijek

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  17 Februarie 2009, 15:04

Bravo lui ca si-a revenit. Merita sa inceapa returul titular.

 •  17 Februarie 2009, 14:59

marius - esti prost? Mitea e talentat, a fost intotdeauna. Problema lui e ca-i prost. Daca se tine de treaba, e un jucator foarte bun. La 23 de ani sper ca i-au mai trecut un pic figurile de adolescent, si cel putin in amicale pare ca s-a pus pe munca. Daca se tine de treaba, sigur are loc ca titular - un mijloc cu el pe stanga, Cristea la mijloc si Torje pe dreapta ar fi probabil cel mai tehnic mijloc din Liga 1.

 •  17 Februarie 2009, 14:56

Bai marius tata,zicu ink nu e intrat in forma ji mai dureaza ceva timp q el,cristea,adrian cristea,e aja ji aja(deji e cel mai tare),iar altu mai bun in prima ekipa pe postu lu mitea nu vad!Io l'aj vedea titular pe mitea,e plin de incredere,are iarasi acea vitalitate necesara unui fotbalist,deci,e numai bun!Bravo mitea tata,tine'o tot aja in continuare!Sunt sigur k o sa faci treaba buna:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează