FOTBAL  »  Superliga  »  VA PLĂTI GIGI AMENDA?

Mitică îl anunţă pe Gigi: "Dacă nu plăteşti, Steaua nu va fi programată"!

dumitru dragomir, gigi becali, giovanni becali (de la stanga la dreapta), la ziua lui Gigi Becali
dumitru dragomir, gigi becali, giovanni becali (de la stanga la dreapta), la ziua lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Dumitru Dragomir anunţă că mişcarea făcută de Gigi Becali, de a renunţa, doar în acte, la acţiunile pe care le deţine la Steaua, nu-l va ajuta pe stelist să dribleze amenda de 150.000 ron primită de la LPF pentru atacurile la adresa dinamovistului Prunea!

 

"Vedeţi-vă de treabă că va trebui să plătească. Dacă veţi citi cu atenţie regulamentul veţi vedea că Becali poate fi amendat, iar clubul poate fi pedepsit în cazul neplăţi. Scrie pe acolo, foarte clar, despre persoane apropiate de club, despre persoane care au legături dovedite... Va plăti, veţi vedea", a declarat Dumitru Dragomir la Contraatac, pe GSPTV.

Conducătorul LPF a mai precizat că în situaţia în care o amendă nu este este plătită, clubul de care este legată persoana pedepsită nu va fi programat la meciuri.

Cu şase etape înainte de final, Steaua este pe locul doi, la patru puncte de liderul CFR şi mai are de jucat cu Poli Timişoara, Unirea Alba Iulia, Astra, Vaslui, Universitatea Craiova şi Inter Curtea de Argeş.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
 •  23 Aprilie 2010, 01:36

nu sunt stelist,nu am fost niciodata.Am tinut cu steaua in 1986(ca orice roman normal la cap) si ma doare sufletul de aceasta echipa care este batjocorita de un cioban cu 2 clase(la seral).imi pare rau de voi dragi stelisti dar sincer,cred ca solutia poate fi sa nu mai vina nimeni la stadion!ignore total!!!altfel ciobanul se va simti bagat in seama si se va considera important!sfatul meu:IGNORE TOTAL!

dinamo_ct
dinamo_ct  •  21 Aprilie 2010, 22:22
Postat de pe 21 Aprilie 2010, 16:48

apropo da mitica dragomir se crede buricul pamantului de nu are nimeni ce s-ai faca?pe iancu il face elefant,pe bekali il face nustiu cum,pe ala il face in cutare fel si tot asa, ca pe multi el ai jicneste,nu ami aduc acuma eu aminte da de jicnit a jicnit ca nu e el usa de biserica,pe el de ce n-ul amendeaza nimeni?

Ei l-au pus acolo sa le apere liga mafiota, asa ca nu prea au ce sa-i faca. Tot ei pot sa-l dea jos, dar n-o sa vezi...

 •  21 Aprilie 2010, 21:12
Postat de pe 21 Aprilie 2010, 19:44

numai in Romania se poate intampla asta!!! Omul pe care il platesti te poate amenda.Toate se numesc "circuri": un circ de tara..un circ de fotbal.....un circ de presedinte!!!!

Mai Pacalici au fost cumva capsunile otravite? Si pe nea Gonzales politaiul care-ti da amenzi pe strada cine-l plateste? Platesti omul sa-si faca datoria nu se pune problema ca platindu-l acesta sa nu-si faca datoria. Si ce? Becali este singurul care-l plateste pe Dragomir? Fiecare club plateste egal si trebuie respectat si reprezentat in egala masura. Becali este infantil si crede ca i se cuvine si o tzata in gura. Ce mai...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează