FOTBAL  »  Superliga  »  FLORIN COSTEA LIPSEŞTE CEL PUŢIN 8 LUNI DE PE GAZON!

Mititelu a izbucnit în lacrimi cînd a fost rugat să comenteze verdictul medicilor în cazul Costea!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Contactat telefonic la GSP TV pentru a comenta verdictul dat de medici în cazul lui Florin Costea, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a izbucnit în lacrimi în momentul în care a încercat să articuleze un răspuns. Oficialul oltean şi-a cerut scuze şi a încheiat conversaţia fără a comenta!

Florin Costea va lipsi de pe teren mai bine de opt luni, diagnosticul dat de medici în cazul accidentării pe care a suferit-o în partida cu Poli Iaşi fiind ruptură la ligamentele încrucişate şi cele colaterale ale genunchiului stîng.

Înaintea aflării rezultatelor, Costea încă mai spera că va prinde finalul sezonului: "Sper ca accidentarea să nu fie una foarte gravă. Sper să prind măcar finalul sezonului şi cu ajutorul bunului Dumnezeu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
 •  24 Martie 2010, 05:19

Nu numai Mtititelu a plans, multi din sustinatori Universitati au varsat lacrimi de suparare cand au aflat ca Florin Costea o sa stea multe luni in afara gazonului, pracitc mie mi-a intristat sarbatorile, fara echipa asta Oltenia esta nimic, ne lasam prada dusmanilor! Doamne ce as vrea sa faci o minune!

adialyssa
adialyssa  •  23 Martie 2010, 22:22

cred ca e sincer si sufletist mititelu sanatate lui costea si multa bafta craiovei

 •  23 Martie 2010, 19:43

ba frate imi pare rau de costea...da stati fratilor asa: ne indureram noi pt costea care castiga sute de mii de euro .......ca s-a accidentat si nu joaca un an...ganditi-va si voi un pic pe ei ii doare vreodata faptul ca multi dintre noi nu isi pot platii ratele?n-au ce sa le dea de mancare copiilor si multe altele..astea is probleme ....nu zic ca nu si a lu costea...da s-a accidentat recent si beckham si nu l-am vazut pe berlusconi plangand....SA TE FACI BINE CAT MAI REPEDE!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close