FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mititelu dezvăluie secretul lui Copos: "Insolvenţa va ţine jucătorii la Rapid"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 19:32

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a dezvăluit secretul lui George Copos şi spune că intrarea în insolvenţă a clubului e un pas important făcut de finanţatorul Rapidului.

Practic, atît timp cît Rapid este în insolvenţă, jucătorii care şi-au depus memorii nu pot pleca de la club, neavînd şansa de a mai apela la Comisii.

"În acest moment Liga nu mai poate judeca nici un litigiu. Practic George Copos a dat o lovitură. Jucătorii vor rămîne ai Rapidului. În nici un caz jucătorii nu mai pot apela în acest moment la comisii. Va fi un teremen, nu ştiu exact cît.

Copos va scăpa de jucătorii cu contracte mari, mult mai uşor, dar pe cei care îi vrea să îi păstreze nu le va da drumul, şi-a mai amînat puţin problema. Are timp să rezolve problema", a spus Adrian Mititelu la Fanatik Show de la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  12 Decembrie 2012, 23:50
Postat de talpaiadului pe 12 Decembrie 2012, 00:26

Mititelu cunoaste bine fenomenul, ca doar si el a "salvat" Craiova prin tot felul de "mutari geniale".

Procesul de reorganizare la Craiova a murit la nastere pt ca Mitica a avut grija sa desfaca el contractele jucatorilor pt binele prietenilor lui. Deci ceea ce e posibil pt clubul Rapid, pt clubul U Craiova a fost interzis. Asa se aplica legea in fotbalul romanesc. Dar de ce sa privim noi situatia asa, cand noua ne e mai bine sa-i votam pe Mitica si pe Sandu si sa uitam de Universitatea Craiova.

andystar
andystar  •  12 Decembrie 2012, 19:37
Postat de tigruzzu pe 12 Decembrie 2012, 03:39

...zda-măti, iar ai apărut, băi ”gură-plină-cu-smîntînă”?

E mai bine sa taci si sa fii luat de prost decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti !

comandhori
comandhori  •  12 Decembrie 2012, 13:47

Dinamo echipa comunitatii gay din Romania!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează