FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu face noi dezvăluiri: Liga are doar patru membri, unul singur evoluează acum în Liga 1

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2011 17:14

Impulsionat de declaraţiile lui Gigi Becali, Adrian Mititelu a ieşit şi el la atac şi a susţinut că Liga are doar patru membri, printre care şi echipa sa, exclusă momentan din toate competiţiile.

Mai mult, conform şefului din Bănie, un singur club care evoluează acum pe prima scenă a fotbalului românesc este membru al Ligii. Celelalte sînt în ligile inferioare

"Echipele care au făcut legea în ultimii ani, precum Vaslui, CFR Cluj, Steaua, Dinamo sau Gaz Metan, nu sînt membre ale Ligii. Practic, acum sînt doar patru membri LPF: Craiova, Urziceni, Ceahlăul şi Bistriţa", a spus Mititelu la televiziunea sportro.

Finanţatorul "Ştiinţei" a refuzat totuşi să-i răspundă lui Dragomir după ce Mitică l-a făcut "analfabet".

"E o jignire aiurea, dar nici nu o iau în seamă pentru că vine de la un om terminat. Dacă o spunea vreun filozof sau vreun jurnalist de renume era altceva, dar Dragomir... Ştie şi el că i se apropie sfîrşitul", a mai spus Mititelu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
hous3m
hous3m  •  14 Noiembrie 2011, 22:03

TVLIST.ro - SERIALE ONLINE, Calitate HD, Subtitrare! Gratuit !

sibelius
sibelius  •  14 Noiembrie 2011, 20:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

LPF= liga profesionista de fotbal. Sunt membre doar cluburile din liga I. Complicat nu? Sau tu credeai ca si echipele din Campionatul satesc sunt membre LPF.

eugen.76
eugen.76  •  14 Noiembrie 2011, 20:00

un nou video-clip pentru romani. ;) .acum l-am editat ;) lupta nationalista continua! ://www.youtube.com/watch?v=Ipll4f3DWg0

Vezi toate comentariile (16)
Comentează