FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CRAIOVA 2-1

Mititelu: "Îl voi da în judecată pe tatăl lui Augustus, de la el a învăţat să fure!"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Finanţatorul Craiovei, Adrian Mititelu, crede că arbitrajul lui Augustus Constantin “a fost o ruşine! Oficialul oltean l-a acuzat pe preşedintele executiv al lui Dinamo că a intrat în cabina arbitrilor înainte de meci.

Îmi pare rău că nu am dat ordin să scot echipa de pe teren! Asta nu e greşeală, e o execuţie! Mircea Sandu e vinovatul numărul unu pentru ceea ce se întîmplă şi Dumnezeu îl va pedepsi într-o zi! Îl voi da în judecată pe tatăl lui Augustus, pe Gheorghe Constantin, pentru că de la el a învăţat să fure! Acesta va face 15 ani de puşcărie! Înainte de meci, Borcea a intrat în cabina arbitrilor şi a stat cinci minute! Vă daţi seama de ce!”, a tunat Mititelu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
 •  22 Februarie 2010, 20:08
Postat de _decebal pe 22 Februarie 2010, 15:19

Este adevarat ca e omeneste sa gresesti, dar de data asta faza a fost extrem de simpla si clara, iar arbitrul era in vecinatatea fazei. Asta e o situatie in care gresesti doar daca vrei, asta e diferenta.

la craiova-dinamo, in tur, tudor era la 4-5 metri de faza la penalty-ul neacordat pt fault la danciulescu, tusierul era in pozitie buna la ambele faze ale lui dinamo(gol danciu, si scapat singur niculescu)...la danciu poate ca a fost o unda de ofsaid, dar la celelalte 2 a fost intentie...deci nush ce vrei sa zici cu "asta e diferenta".

 •  22 Februarie 2010, 16:51

Il ascult pe Mititelu si ma minunez! Daca ascultati declaratiile sale dupa ambele meciuri Dinamo-Craiova din acest sezon,iti dai seama cat este de imbecill. Mielushel dupa partida din tur,nazdravan dupa cea din retur,Mititelu da impresia ca sufera de depresie totala.Eu i-as interzice prin lege sa dea declaratii,nu de alta dar face rau imaginii clubului oltean,dealtfel un club pe care eu unul il respect. Asa cum a spus-o chiar el:"e omeneste sa greseasca si arbitrul,ca doar si el este om!&qu

_decebal
_decebal  •  22 Februarie 2010, 15:19
Postat de florinch pe 22 Februarie 2010, 10:19

Pe langa ceeace a facut Tudor in partida de la Craiova,faptul ca Augustus Constantin nu a dat penalti este un nimic.Atunci Mititelu a recunoscu7t ca Tudor a gresit dar a spus ca este omeneste sa gresesti.Acum nu mai este omeneste,este hotie.Hai sa fim seriosi,pe mana arbitrilor Dinamo a pierdut campionatul anul trecut,pe mana lor a pierdut cel putin 9 puncte in tur.Sa fim seriosi Dinamo ar trebui sa se planga de arbitrii nu "mititelu" sau Becali.

Este adevarat ca e omeneste sa gresesti, dar de data asta faza a fost extrem de simpla si clara, iar arbitrul era in vecinatatea fazei. Asta e o situatie in care gresesti doar daca vrei, asta e diferenta.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close