FOTBAL  »  Superliga  »  DEZAFILIEREA UNIVERSITĂȚII CRAIOVA

Mititelu nu iartă pe nimeni » O nouă plângere penală făcută de fostul patron al Universității

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 18:33

Adrian Mititelu dorește redeschiderea dosarului pentru Adrian Stângaciu, juristul FRF care a făcut raportul pentru excluderea Universității Craiova. 

Deși DNA a considerat inițial că vinovați în acest caz sunt doar Mircea Sandu, Dumitru Dragomir și membrii Comitetului Executiv care au votat dezafilierea Universității, pe data de 20 iulie 2011, Mititelu susține că există și dovezi care îl încriminează pe Stângaciu.

"Am cerut redeschiderea dosarului pentru Adrian Stângaciu, chiar dacă la început procurorii DNA au considerat că vinovați sunt doar Sandu, Dragomir și membrii Comitetului.

Însă la dosar au apărut probe noi, iar Stângaciu a fost complice cu cei care au distrus Craiova. Pe Stângaciu îl consider vinovat și în dosarul 504, cel cu înscrierea lui CS U Craiova", a spus Mititelu conform Fanatik. 

Adrian Stângaciu este așteptat la audieri la următorul termen din dosar, pe 8 februarie, când la curtea de Apel este așteptat și Cristi Borcea, fost membru în Comitetul Executiv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  31 Ianuarie 2017, 10:54
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Ianuarie 2017, 00:08

...pe mititelu il asteapta ani grei de puscarie ...

Foarte bine , dar sa-l puna in celula cu Mitica si cu Nashu ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Ianuarie 2017, 00:08

...pe mititelu il asteapta ani grei de puscarie ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează