FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mititelu o vede tot pe Steaua campioană şi la anul: "Are antrenor, eu am comis-o cînd l-am avut"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 06 iunie 2013 21:51

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este convins că şi la anul tot Steaua va cîştiga titlul de campioană în România. Mai mult, finanţatorul oltenilor spune că îl regretă pe Reghecampf pentru că nu l-a ţinut la club atunci cînd l-a avut.

" Steaua are un antrenor foarte bun, pe care din păcate nu am ştiut să îl ţin aici. M-am răzbunat pe Reghecampf  pentru că era o debandada creată în capul meu de Piţurcă şi de frica retrogradării am decis să-l schimb.

Am făcut-o cu gîndul că va fi bine. Am greşit rău atunci. Am comis-o! Îmi pare rău acum. Eu cred că Steaua va avea puterea să cîştige din nou campionatul şi chiar dacă vinde 2-3 jucători.

Va şi la anul în Champions League. Nu cred că are vreo echipă din România cum să îi dea replica Stelei. Nu le face nimeni faţă.", a spus Adrian Mititelu la DigiSport Special.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
17.nentori
17.nentori  •  15 August 2013, 10:48

Mititeluleeeeee, da' tu esti prost rau, mai baiatule, chiar nu este de mirare ca ai dus Craiova unde este! Pai, tu ai antrenor acolo, si strain pe deasupra, care a venit sa ajute un idiot ca tine si tu vorbesti de Reghe la superlativ!?? Mare dobitoc.....

radacostel
radacostel  •  07 Iunie 2013, 23:02

Tara arde si baba se piaptana , in loc sa taci si redresezi corabia mergi din prostie in prostie. Tot scalvul oierului ramii.Pleaca ,Mititelule du-te la Oia Bucuresti si lasa-ne.

takeiteasy
takeiteasy  •  07 Iunie 2013, 12:42

brutare date-n moortii familiei matttii de spurc@t ieftin, tot scalvul lu jiji ai ramas! Sper sa te vedem langa el,coleg de table

Vezi toate comentariile (9)
Comentează