FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL STENOGRAMELOR IA AMPLOARE

Mititelu: "S-ar putea să avem surprize şi acest campionat să fie cîştigat cu jocuri de culise!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Unul dintre investitorii importanţi din Liga 1, Adrian Mititelu, crede că nu premierile între echipe sunt problema primordiala a fotbalului romînesc, ci arbitrajele dirijate!


" Craiova a ieşit cu capul sus din acest scandal al stenogramelor, dar fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Noi, românii, suferim la nivel de mentalitate şi de aceea există atîtea suspiciuni. Eu cred că premierile din campionat ar trebui să se facă într-un cadru legal, cu banii la vedere şi cu impozitele plătite la stat!", este de părere Mititelu.Acesta spune că a glumit cu Gigi Becali la telefon

"Relaţiile dintre patronii de club vor continua, dar numai ca prieteni. Lucrurile se vor desfăşura la un nivel mult mai mic, mai secretos. Să nu uităm însă că principalul flagel în Romînia este arbitrajul, un domeniu controlat de oameni periculoşi!", a mai avertizat finanţatorul Craiovei, după care a adăugat:

"Aştept şi eu ziua în care Universitatea va fi avantajată de arbitri 3 meciuri la rînd, ca să nu mai zic de un arbitraj măcar corect".

Mititelu a încheiat cu o previziune sumbră:
"Eu zic că putem avea o surpriză şi actualul campionat să fie decis de jocurile de culise! Sezonul trecut a fost foartre strîns, dar au planat suspiciuni asupra mai multor partide. E greu de spus dacă CFR a fost campiona corectă" ;)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  30 Ianuarie 2009, 18:22

stii doar sa ataci cand iti este teama...ai vazut ca rebuturile joaca fotbal si ti-a cam intrat morcovu'...oltean arogant si pr0st

 •  30 Ianuarie 2009, 17:54

sandu mircea e cel mai mare dinamoviot,n-a vrut sa-l ia craiova in 71 si de atunci craiova e cosmarul lui si tot ce poate face nu ezita sa o defav. din 94 la paravanul "marelui" sfert cu suedia toata div a e o afacere de borfasi fostii barbugii transf in impresari si presed. de fedederatie. Ei taie ei spinteca restul sunt martori..E imposibil cum a putut romania sa-i inchita pe astia.

 •  30 Ianuarie 2009, 17:22

Azi s-a disputat o semifinala uriasa la Australian Open. Numai scandaluri de nimic si transferuri fantoma poti vedea pe site-u asta. Marele Radoi din Arabia Saudita, un moti care fuge de concurenta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează