FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu sare la gâtul lui Dragomir: "Am pus gaj casa să plătesc salariile și el mă jignește! Crede că poate influența justiția"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 20:08

Adrian Mititelu, fostul patron al Universității Craiova, continuă războiul cu Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, din cauza căruia consideră fostul patron al oltenilor că echipa a fost dezafiliată.

"Sunt revoltat că o televiziune al cărei patron zice că luptă pentru libertatea de exprimare invită un mafiot din 4 în 4 zile în platou. Un mafiot care spune tot ce vrea despre mine, iar eu n-am niciun drept să spun ceva despre el. E vorba de Dragomir care apare mereu la RTV.

Dragomir a spus despre Universitatea că n-a avut un capăt de ață. Să noteze toată lumea că la data dezafilierii aveam în patrimoniu de primit 27 de milioane de euro de la ANRP, un teren de 10.000 mp, 39 de seniori, 10 juniori, 10 autoturisme, un autocar și investiții de milioane la stadionului «Ion Oblemenco». De tot patrimoniul s-a ales praful. De aceea sunt revoltat și pe televiziunea respectivă, și pe cel care vrea să îndobitocească lumea, crede că poate influența justiția", a declarat Mititelu la Radiosport1.ro.

EMOȚII ÎN PROCESUL CU SANDU ȘI DRAGOMIR

Adrian Mititelu însă nu mai e atât de optimist în ceea ce privește câștigarea procesului cu Mircea Sandu și Dumitru Dragomir. E vorba de cazul dezafilierii, unde Tribunalul București a decis în primă instanță ca cei doi foști șefi ai fotbalului românesc să fie condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare și obligați să plătească o amendă de 80.000 de lei.

"Nu sunt convins 100% că decizia finală îmi va fi favorabilă. Oricum m-am luptat cu oameni dintr-un sistem mafiot și sunt convins că nu făceau singuri de capul lor. Judecătorii vor fi supuși presiunilor, de aceea am o mică rezervă în ce privește decizia finală.

Dacă voi câștiga nu voi abuza de caltiatea mea să mă răzbun, o voi folosi spre organizarea totală să dau fotbalul poporului chiar dacă sună pompos. Am pus gaj casa ca să dau salariul două luni, de-aia nu pot să-i permit lui Dragomir să mă jignească", a adăugat Mititelu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  11 Septembrie 2016, 14:22

Pe cine mai intereseaza Mititelu asta si echipa lui de 2 bani?

poli_4_ever
poli_4_ever  •  11 Septembrie 2016, 14:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  11 Septembrie 2016, 13:22

Isi face implant?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează