FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Miza formidabilă a meciului FCSB - CFR » Reghecampf revine în actualitate cu o performanță uimitoare!

Imagine de la sărbătorirea titlului 2013, după FCSB - FC Brașov 4-0
Imagine de la sărbătorirea titlului 2013, după FCSB - FC Brașov 4-0

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 00:00

Pentru FCSB, derby-ul cu CFR mai are o miză pentru istorie: nu ar decide doar titlul, ci şi a treia cea mai lungă serie de meciuri consecutive fără eşec din ultimii 20 de ani.

FCSB - CFR are titlul pe masă. Nu matematic, dar echipa care va fi pe primul loc după acest meci direct va lua o opţiune decisivă pentru câştigarea campionatului. Pentru a se afla în această postură, trupa lui Dică trebuie să nu piardă. Victorie sau egal împotriva lui Dan Petrescu ar însemna și atingerea unei borne istorice din altă perspectivă.

Cea a partidelor consecutive fără eşec în Liga 1. În acest moment, Budescu şi compania se află la 13 jocuri la rând în care n-au cunoscut înfrângerea. Mai precis, din finalul lui noiembrie, când Astra a bătut FCSB la Giurgiu, scor 2-0. Dacă va trece şi peste confruntarea cu CFR, atunci va egala a 3-a serie cea mai lungă din ultimii 20 de ani! Cea reuşită de Reghecampf în a doua parte a sezonului 2012-2013, un sezon formidabil pentru Steaua, care avea să câştige într-un mod autoritar titlul şi să ajungă în optimile de finală în Europa League.

Detalii despre acest record și despre situațiile ambele echipe înainte de derby, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează