FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM a găsit atacantul cu care Steaua speră să rupă porțile în Liga 1 » Despre preliminariile Ligii: "Deja una dintre condițiile ca noi să fim cap de serie a picat"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 12:23

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a anunțat că echipa campioană va trasfera cel mai probabil în weekend-ul următor atacantul potrivit pentru sezonul următor. 

"Nu vor fi mari schimbări, dar trebuie să aducem un atacant. Sunt jucători pe care i-am urmărit, care vor veni dintr-un campionat străin.

Am găsit deja un atacant. Probabil weekend-ul viitor voi pleca și dacă toate decurg așa cum ne așteptăm, vom semna contractul", a zis MM la televiziunea sportro.

...despre Florin Tănase: "E un jucător care joacă pe același post cu Adi Popa, Chipciu, Hamroun, Gebhart, Popadiuc. Sigur că poate schimba modulul, e un jucător cu certe perspective, dar nu sunt pregătit acum să vorbesc de jucătorii altor echipe".

...despre preliminariile Ligii: "Facem calcule. Nu suntem obișnuiți, dar acum facem calcule. Deja una dintre condițiile ca noi să fim cap de serie nu mai poate fi îndeplinită. Anderlecht a bătut Gent. Dar totuși să întâlnești Anderlecht sau Bruges nu e chiar o nenorocire. Adică sunt echipe pe care le putem bate".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
900036066809402
Nicolae Veres  •  04 Mai 2016, 08:56

Chiar e de risul curci ca un pușcăriași să vină cu soluții la marele clb Fcsb,,așa ceva numai în România se poate întîmpla .......un pușcăriaș nenorocit asta da foodbal

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Mai 2016, 23:53

......”Dar totuși să întâlnești Anderlecht sau Bruges nu e chiar o nenorocire. Adică sunt echipe pe care le putem bate". !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ar insemna ca astea doua sa fie mai slabe decat Dinamo, pe care nu ati reusit sa o bateti in șase meciuri !!!!

qwerty007
qwerty007  •  03 Mai 2016, 21:56
Postat de observator_federal pe 03 Mai 2016, 18:55

Ce dovada de FCSB-ism impins la maxim! Iata: "Directorul sportiv al Stelei (adica al FCSB?). Mihai Stoica, a anuntat ca echipa campioana (adica Astra!! ) va transfera... " Alo! GSP! Acordati - daca doriti cu tot dinadinsul - un titlu onorific de "campioana GSP" echipei lui Gigi Becali dar incercati sa dovediti un minim de obiectivitate in relatarea fenomenului sportiv numit fotbal... INCREDIBIL, pana unde s-a ajuns !?!

Articol scris de *** fara nume !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează