FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

MM a ieşit la atac după 2-2 cu FC Voluntari: "Viciere de rezultat!" » Avertisment pentru restul echipelor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 22:29

Steaua şi FC Voluntari au terminat la egalitate, 2-2, după un joc slab al elevilor lui Reghecampf.

La finalul meciului, Mihai Stoica a venit la interviuri şi a desființat maniera de arbitraj a lui Andrei Chivulete, care a acordat două penalty-uri în ultimele minute. 

"Din nefericire, asistăm la nişte premiere. La Cluj trebuia să ni se dea două lovituri de penalty. Acum s-a inventat un penalty. Am fost martorii unui moment incredibil: când un jucător simulează şi arbitrul dictează lovitură de pedeapsă contra noastră. Toţi portarii fac asta: Niţă se protejează şi Novac simulează.

Aş vrea să adresez o întrebare către CCA: Steaua poate avea arbitraje corecte? Steaua poate să beneficieze de condiţiile pe care le au celelalte echipe?

Nu e normal. La 1-1 s-a inventat un penalty. E viciere de rezultat. Nu ştiu ce se întâmplă. Ce trebuie să facem?

Am venit să spun că aş vrea doar arbitraje corecte. În momentul în care meciul cu CSU am avut un penalty care nu a fost s-a spus că Steaua a fost ajutată. Vreau să văd că ce e corect e corect pentru toată lumea. 

Sunt decizii flagrante. Mă îngrijorează doar arbitrajele. Sunt convins că atunci când vom alinia cea mai bună formulă, nimeni nu ne va sta în cale.

Gnohere nu este nici măcar la 50%. A avut o evoluţie foarte bună", a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
485809194904413
Costel Tudor  •  13 Februarie 2017, 11:23

Bai *** ,CIOCUL MIC ! 75% din trofeele obținute de Steaua si FCSB au fost obținute prin frauda ( cu echipele adverse , cu arbitrii si bine inteles cu PCR )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  13 Februarie 2017, 11:59

MM nu ai voie sa ei cuvantul decat la JILAVA. In fotbal lasa specialisti.

ortega
ortega  •  13 Februarie 2017, 10:13
Postat de Dragos Bargaoanu pe 13 Februarie 2017, 07:50

Meme, pune mâna pe regulament!Aduci jucători slabi, regulamente nu ştii(Crăciunescu, Porumboiu şi Balaj au aceeaşi părere contrară cu a ta!).Pe bune, tu pt ce iei salariu de la Războinic?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează