FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM a izbucnit la conferința de presă: "Am avut noroc? Alții n-au avut nicio șansă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 19:24

FCSB are 9 puncte în primele 3 meciuri din Europa League, performanță fără egal pentru fotbalul românesc. Mihai Stoica e de părere că se trece prea ușor cu vederea peste aceste rezultate. 

"Se vorbește prea puțin despre performanța noastră. Se spune că am avut noroc la tragerea la sorți. Inter nu a avut șansă când a picat cu Be'er Sheva? Dar a pierdut. Și Ludogorets, cu echipa și superbugetul pe care îl are, a pierdut.

Sunt niște performanțe care sunt trecute prea ușor cu vederea. E greu să bați la Be'er Sheva. Nu știu câte echipe vor mai face asta. Și noi am câștigat fără Benzar, accidentat în debutul meciului, Alibec și Pintilii, jucători care trebuie să fie mereu la națională", a declarat MM, într-o conferință de presă.

FCSB a câștigat meciurile cu Viktoria Plzen, Lugano și Beer Sheva și cu 9 puncte e pe primul loc în grupă, cu 6 peste celelalte trei urmăritoare. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
nicu_1997
nicu_1997  •  29 Octombrie 2017, 08:30

Oare azi ce mai spune memelusa puscariasa,ziaristilor...urmariti...poate ***...sau poate trebuie sa se spele pe dinti...ca pentru asta sunteti platiti...sa urmariti....ca mintea oricum nu prea va duce.Unde dreaq va e impartialitatea....unde va e caracteru*** langa cu aceste stiri ***...chiar nu se mai poate face un reportaj normal....corect.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  29 Octombrie 2017, 06:33
Postat de martinpen pe 29 Octombrie 2017, 00:14

Ca si fcsb a fost eliminata de Mioveni - liga 2 nu spui ?

serios acum ... compari steaua cu dinamo .. ? steaua are noroc ca pica cu echipe din astea ? dinamo a avut mare ghinion cand a picat cu elf mcnek .. Amuzant !!! hai sa iti explic eu cum e cu steaua .. cand am picat cu echipe mici .. le`am batut si ne am calificat .. cand am picat cu echipe mai mari .. gen ajax , valencia .. betis etc etc .. am batut si ne am calificat .

martinpen
martinpen  •  29 Octombrie 2017, 00:14
Postat de sofronpaul pe 28 Octombrie 2017, 23:08

Dinamo abia e in stare sa bata o echipa mediocra din liga a 3-a din România, despre ce discutam? :)))

Ca si fcsb a fost eliminata de Mioveni - liga 2 nu spui ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează