FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM dă cărțile pe față: "Nimeni nu vrea să spună asta, OK, am venit eu s-o spun!" » Explicațiile pentru jocul slab al Stelei: ”Nici nu vă imaginați cât de mult contează!”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 19:25

Mihai Stoica, managerul Stelei, a răspuns criticilor la adresa jocului echipei sale care a lăsat de dorit la ultimele meciuri, 1-2 cu CFR Cluj și 3-2 cu FC Voluntari.

"Jocul Stelei nu merge din două motive. După dubla cu Sparta Praga am pierdut un jucător foarte important: Mihai Pintilii. Nici nu vă imaginați cât de mult contează în evoluția jocului nostru. El este liderul acestei echipe, strânge jucătorii în jurul lui.  Noi l-am pierdut și n-am văzut să sublinieze nimeni acest aspect.

Apoi, l-am pierdut și pe Toșca, căpitanul din acest moment, imediat după meciul cu City. Abia s-a refăcut. Ne-au dat 5 goluri și ne-au și accidentat doi jucători, Toșca și Golubovici. Am fost în imposibilitatea de a avea toți jucătorii la 100%. Nimeni nu vrea să spună asta, OK, am venit eu s-o spun”, a spus Mihai Stoica la DolceSport.

”Vreau să discutăm de Steaua în play-off”

Chiar și în aceste condiții, managerul Stelei a ținut să evidențieze rezultatele obținute de echipa sa în Europa.

”Fără să fim capi de serie pe ruta non-campioanelor în Liga Campionilor, am ajuns în play-off. E aproape imposibil. Am zdrobit o echipă care cu câteva luni în urmă juca în sferturile Europa League. Atunci aveam însă echipa în formă. Vreau să discutăm de Steaua în play-off-ul acestui campionat. Abia atunci putem să vedem Steaua la adevărata valoare", a adăugat MM Stoica.

...despre transferuri: "Au fost patru jucători importanți care au plecat, Varela, Hamroun, Stanciu și Chipciu. Numărul jucătorilor plecați este exagerat. Nimeni nu a vrut să-l vândă pe Stanciu. Cine se gândea că Alex Chipciu, după ce și-a rupt piciorul cu Dinamo, va pleca pe bani foarte mulți la Anderlecht? Cine își imagina că Stanciu, după un turneu sublim la Euro, va pleca pe o sumă imensă la Anderlecht?".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
10208922143464299
Daniel Bogdan  •  28 Septembrie 2016, 00:28

Eu cred ca am vazut alt turneu Euro 2016. Nu l-am vazut pe Stanciu asa sublim.

George
George  •  27 Septembrie 2016, 23:46

toata lumea stie mimi e poaskarieh

1721088064815896
Ultimu Cartus  •  27 Septembrie 2016, 21:03

Mm "nimeni din club nu vrea sa spună asta, ok, ți-o spun eu" daca vorbești si te implici mai putin, cred ca lucrurile merg mai bn, tu esti gen Sumudica, fotbalul nu are nevoie de asemenea personaje, app ai idee ce expert in fotbal la adus pe Golubovici la Steaua?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează