FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM explică de ce Steaua dă chix la transferuri: ”Apar pe prima pagină în Gazetă și nu duc presiunea” :D

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 19:55

Mihai Stoica, managerul Stelei, a încercat să explice de ce echipa sa schimbă aproape tot lotul în fiecare vară.

”Noi căutăm să aducem lideri de la celelalte echipe. Automat jucătorul vine de la o echipă mai mică. Nu cred că se simte nimeni ofensat de ideea asta. Gigi Becali e singurul care dă bani pentru transferuri, plus că Steaua are performnațele pe care le are.

Ori vii la Steaua și joci mai bine decât ai făcut-o la echipa ta, ori vii și te îngropi. Să vă spun ceva. Eu nu l-am prins pe Țucudean la echipă, dar el a spus o vorbă mare pe care colegii săi au ținut-o minte: «Tricoul ăsta are 30 de kile, e greu rău». E complicat, te vezi pe prima pagină în Gazeta Sporturilor, unii nu pot duce presiunea asta. Noi nu putem să știm dinainte dacă se adaptează sau nu”, a spus MM la DolceSport.

13 jucătoria transferat Steaua în această vară

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
corectu
corectu  •  28 Septembrie 2016, 07:26

Pe Golubovici daca-l urmarea MM mai atent nu-l lua la Steaua.Asa se va intampla si cu Gunoer.Aliber,tanar,are calitate,dar sta prost cu pregatirea fizica.La fel ca si lui Budescu ii place sa manance mult.

atentu
atentu  •  28 Septembrie 2016, 06:52

Chiar se simţea lipsa purtătorului de cuvînt al "studenţilor" de la Jilava si GSP-ul, obedient ca de obicei în ce priveste *** s-a conformat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hanmocar
hanmocar  •  28 Septembrie 2016, 05:39

fițuica ARE MAI MULTE PAGINI ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează