FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

MM în stand-by » Procurorii au contestat decizia de eliberare condiționată a Judecătoriei Sectorului 4

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 11:53

Mihai Stoica mai are de așteptat pînă cînd va fi eliberat condiționat. Procurorii au decis să conteste decizia Judecătoriei Sectorului 4, care îi dăduse aviz favorabil.

Așadar fostul manager general al Stelei mai trebuie să stea la Penitenciarul Jilava cel puțin pînă la următorul termen în care se va discuta contestația procurorilor.

Gică Popescu a mai stat o lună într-o situație similară cu aceasta. Și în cazul lui a fost contestată decizia, iar verdictul final a venit la 4 noiembrie, după ce la 5 octombrie primise aviz favorabil.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
red77
red77  •  06 Ianuarie 2016, 14:58

melcul si casa lui !

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Ianuarie 2016, 12:52

Nu sint fan Stoica sau Steaua. din contra. Dar : 1.Un judecator a judecat o o cerere de eliberare conditionata a unui arestat ,dupa la propunerea unui penitenciar,pentru buna purtare, si trecerea unei anume perioade. 2. Ce contesta procurorul ? Ca judecatorul a judecat stramb ?. Pai atunci sa se adreseze la CSM. 3.Ce probe noi mai poate aduce un procuror, la recurs ?. Niciuna. Se va judeca , din nou, pe acelasi dosar. 3. Deci, in astfel de cazuri procurorul prejudiciaza arestatul, pentru o presupusa greseala a altora. Nu mi se pare normal, daca cineva ( la penitenciar,la judecatorie) a facut greseli sau ilegalitati , sa fie pedepsit. Nu este logoc sa faci recurs, doar asa ca sa faci, recurs de tip "Gica-contra". Asa arestatul,daca va fi eliberat, duparecurs, va mai sta o luna in inchisoare, din vina unui procuror. El, procurorul, cum va plati eroarea sa ?

ortega
ortega  •  06 Ianuarie 2016, 12:25

Băi frate , aia-i cutia de carton în care a zis că se mută , decât să lucreze cu Tâmpitul Național ...? De-abia acum o scoate de la naftalină ... Înseamnă că vrea să respecte decizia judecătorească ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează