FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM l-a salvat pe Reghe din calea "taifunului" Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 22:03

Mai mulți oameni din fotbalul românesc au declarat în ultima perioadă că Steaua lui Laurențiu Reghecampf nu stă deloc bine la capitolul pregătire fizică.

Același lucru pare să-l considere și Gigi Becali, care a recunoscut asta în direct la televiziunea Digisport.

"Acum vă destăinui din bucătăria noastră. Eu am spus că echipa nu e pregătită fizic, dar Reghe m-a contrazis și mi-a zis că nu-i așa. Eu am încredere mare în Reghe și-l iubesc. Și MM mi-a spus că nu e adevărat, că echipa nu a căzut fizic. Eu îl cred pe MM. Mi-a zis că-mi garantează el că echipa e pregătită", a declarat Becali la Digisport.

"Sunt dispus să mai cheltui maximum 2-3 milioane pe an la fotbal. Steaua e echipă care consumă 500.000 de euro lunar, deci 6 milioane doar salariile. Plus alte lucruri ajungem la un buget de 8 milioane. Dacă nu reușesc cu 2-3 milioane de euro, eu le dau echipa lui Boroi și Zisu" Gigi Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
1562728990660817
Gorki Jivago  •  09 Martie 2016, 09:04

La cat de dobitoc este acest BECALI nu ne mai mira nimic!!! aA reusit in 20 min.sa strice tot ce a facut bun REGHE!!!!DACA BECALI NU ISI CERE SCUZE PUBLIC ar fi bine ca REGHE si FOTBALISTII BESTELITI DE ACEST *** SA PLECE DE URGENTA SI SA IL LASE PE "tembel" cu...OCHII IN SOARE!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  09 Martie 2016, 09:04

Fara pungute galbene inseamna ca se joaca de la egal la egal - cazul Sharapova ne a elucidat cu cu privire la acest aspect - lucrurile si lista substantelor considerate "dopantelor " s au schimbat de la 1 ianuarie si riscurile erau f mari iar magicianul Neubert momentan nu se mai bazeaza pe o formula cu care cu care organismul jucatorilor sa fie compatibila minim 90 de min - Steaua de acum 2 sezoane nu este mai slaba din punct de vedere al jucatorilor ca si valoare doar ca nu mai duc meciul 90 de min - pentru mine surprinzator a fost Gigi care a fost fara replica imediata la derby cum eram obisnuiti - a dat un interviu a 2 zi cand a analizat mai bine meciul si nu a vorbit impulsiv la cald - ceea ce ma face sa cred ca ori el a devenit mai intelept ori si a schimbat vreun consilier - personal nu imi place acest sezon de campionat cu sistemul sistemul play off play out care corelat cu participarea la EURO pare un sistem piramidal k1 vezi meciul ASA - Pandurii - cel mai bun castiga BANII si merge in excursie cu autocarul la euro - cand se joaca pe bani dispare spectacolul - sa speram ca vom avea parte totusi de meciuri frumoase si cel mai bun sa castige .

gicab
gicab  •  09 Martie 2016, 09:01

Ma intreb cum ar fi aratat Dinamo daca ar fi putut sa cheltuie macar cat risipeste jiji cu Fcsb

Vezi toate comentariile (49)
Comentează