FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM le prezintă fanilor noul star din Ghencea: "Obişnuiţi-vă cu numele lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 07 mai 2013 20:01

Mihai Stoica a anunţat unul dintre titularii Stelei din meciul din această seară de la Bistriţa împotriva Gloriei. Managerul Stelei crede că Valentin Cojocaru, tînărul portar al roş-albaştrilor, va fi înlocuitorul perfect al lui Ciprian Tătăruşanu.

"Acum aproape 2 ani si jumatate, ma uitam la un meci de juniori si am vazut un portar cu un fizic impresionant. Cand am aflat ca are 15 ani, nu prea mi-a venit sa cred. L-am adus la prima echipa, a si aparat intr-un amical la Chisinau in martie 2011, chiar a facut-o foarte bine.

A trecut timpul, iar evolutia sa a fost afectata. De varsta asta teribila, de prea desele schimbari, de neincrederea antrenorilor care se uita prea mult la cartile de identitate ale jucatorilor etc.

Cand m-am intors, l-am gasit mult sub nivelul la care fusese cu cateva luni inainte, nefericit si dezorientat. Pierduse un transfer la Liverpool, parea ignorat, era intr-o situatie delicata.

Asa l-a preluat Eugen Nae. Pustiul a regasit placerea de a se antrena si, avand exemplu un super-profesionist ca Tatarusanu, a crescut enorm.

Titular la echipa nationala de juniori, a aparat din nou poarta Stelei in meciurile amicale, a fost inclus si in primii 18 la prima echipa...realizari mari pt un portar asa tanar.

Astazi Laurentiu Reghecampf a decis sa-i ofere sansa de a debuta in Liga 1. Astfel, un copil de 17 ani si 1.95 m, va fi titular la noua campioana a Romaniei.

Numele lui, cu care sper din toata inima ca suporterii Stelei sa se obisnuiasca, este Alex Cojocaru ♥

Bafta, copile...inchide poarta!", a fost mesajul lui Mihai Stoica de pe Facebook.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
nemilos
nemilos  •  07 Mai 2013, 23:51

este promitator...........

cosmin97
cosmin97  •  07 Mai 2013, 22:18

Mã intreb daca are legatura cu ,Cojocaru fostul portar al corvinului i se mai zicea si Coaja mai ales colegii.E foarte bine ca i se ofera o sansa acestui tanar si tinerilor in general, doresc sa aiba bafta.

costacurta
costacurta  •  07 Mai 2013, 21:58

Da. Pare sigur pe el. Bafta multa Cojocare, mult succes.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează