FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM râde de dinamoviști! Ironii înainte de Derby de România: "Poate se gândeau la Florentin Dumitru" » Ce a postat pe Facebook în urmă cu puțin timp

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 16:01

MM Stoica i-a luat peste picior pe dinamoviști cu doar o săptămână înainte de duelul direct dintre FCSB și formația din "Ștefan cel Mare". 

S-a legat de o coregrafie mai veche a dinamoviștilor, fiind deranjat de faptul că aceștia folosesc apelativul FCSB în loc de Steaua atunci când vorbesc despre marea rivală. 

”Dacă ei spun că noi suntem FCSB, de ce să nu fie ei FCD? Ei își spun singuri așa, îmi aduc aminte ca la un meci cu noi au avut o coregrafie cu FCD în ADN.

Bine... a ieșit FLD în ADN și chiar mă gândeam, îl au pe Florentin Dumitru în ADN?”, a declarat Mihai Stoica într-o conferință de presă.

”Vreți să vă spun că nu m-a bucurat egalul lor?! Credeți că ei nu s-au bucurat când am făcut egal cu CFR?! Normal că m-am bucurat, e în interesul nostru!”, a spus și Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
900036066809402
Nicolae Veres  •  24 Aprilie 2017, 09:02

Cine -l mai baga iseama acest ocnas desi a fist la academiea din RAHOVA na-n vatat nimic este un om care nare nici caracter nici cultura dar la clubul FCSB SINT FA FEL CA CI PATRONU.

zecs93
zecs93  •  24 Aprilie 2017, 03:42
Postat de Petre Radulescu pe 23 Aprilie 2017, 18:23

Ulrla ca teii de durere dupa meciul de aseara, iar MM le da otrava cat cuprinde!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  24 Aprilie 2017, 02:32

Normal sa fie suparate bietele *** alb-roşii, *** Ele au o indelungata tradiție in domeniu, iar cei de la Craiova aparent au atentat la ... poziția lor. Stați linistite dragi ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează