FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM se felicită şi muşcă din nou din suporterii care-l contestă: "Prea mulţi specialişti pe un singur wall"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 11:27

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a postat în urmă cu 2 săptămîni un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care le cerea celor care contestau transferurile să aştepte.

MM le-a transmis atunci că va mai vorbi după prima "dublă" a lui Pantelis Kapetanos.

Nu a aşteptat prea mult, grecul reuşind acest lucru la primul meci de la revenirea în tricoul Stelei, cu Săgeata Năvodari.

"Prea multi specialisti pe un singur wall. Nu sunt bune transferurile, prea putini bani cheltuiti, Kape nu e bun etc", a fost mesajul managerului pe Facebook.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (146)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  18 Septembrie 2013, 01:22

pe aici vorbesc frustratii ,care intra pe articolele stelei ,doar sa injure si sa latre !

titititel
titititel  •  17 Septembrie 2013, 21:23

Eu cred ca mm va musca din suporterii adversarelor, dar mai ales ai Rapidului care sunt mai multi la " mititica ". In curand mm va intra pentru cativa ani in "cantonament" unde va musca cu gura plina pana se va satura, ca de obisnuit de voie de nevoie nu are de ales. La mai multi ani mm si cu gura cat mai plina !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  17 Septembrie 2013, 20:35
Postat de rapid87 pe 17 Septembrie 2013, 20:08

c.a.r.n.a.t.u.l.e.

Nu spuii prostii mereu, ci doar cand deschizi gura. Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni. Inteleg ce vrei sa zici, desi e evident ca tu nu intelegi.

Vezi toate comentariile (146)
Comentează