FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM și Becali râd de Dinamo: "Vai, sărăca, a luat gol din penalty care nu a fost! Să scrie «Doar Dinamo București în play-out»"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2016 11:22

Gigi Becali a vorbit despre rivala Dinamo și a ironizat-o după egalul cu Astra, 2-2, și a spus că nu vrea ca echipa alb-roșie să fie în play-off.

"Ar fi extraordinar de bine dacă Dinamo nu intră în play-off. S-ar putea să nu intre. Suntem noi, Craiova, Viitorul, Gaz Metan, CFR și Botoșani. Poate nu prinde. Eu vreau să scap de Dinamo. Nu mă interesează rețeta financiară și nici banii.

Eu vreau să scrie «doar Dinamo București în play-out». Asta vreau să scrie. Ca să se învețe minte. Că Dinamo are coregrafii. Suporterii lor au coregrafii în play-out.

La Dinamo - Astra, la 2-0, am închis televizorul de supărare. Apoi l-am sunat pe MM și am zis «Ce milă mi-e de Dinamo. Sărăca de Dinamo, a luat gol în minutul 94 dintr-un penalty care nu a fost»", a spus amuzat Becali la TV Sport Ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (104)
10154611927783428
Sorin Badea  •  02 Noiembrie 2016, 11:59

ordinarii care jefuiesc fotbalul de ani intregi au pareri....toti penalii cu condamnari definitive pentru frauda in fotbal si care inca pot face parte din fenomen.imi esre scarba nemernicilor!!!

marius969
marius969  •  31 Octombrie 2016, 23:55

Razi ciobane puscarias, alaturi de *** tau care "dormes in cutii de carton", poate va bate Dumnezeu si nu faci sarbatorile alaturi de familie asa cum se aude prin targ! Nu am vrut sa ma bucur de raul vostru cand ati fost arestati dar.......am fost un prost, trebuia sa ma imbat de fericire!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  31 Octombrie 2016, 23:31

Doar DINAMO BUCURESTI va îmbracă in veste si va încurcă in play-off. Doar CSU Craiova o sa ia sezonul asta campionatul.....sa moara *** si ciobanul de ciuda.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează