FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica a luat în colimator legendele Stelei: "Iordănescu a vrut să fure Steaua cu alţi generali" » L-a luat peste picior şi pe Ienei

foto: adevarul
foto: adevarul

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 15:43

MM Stoica a reacţionat după criticile aduse echipei în ultimele zile de Anghel Iordănescu, Emeric Ienei sau Tudorel Stoica.

Managerul Stelei susţine că Iordănescu a vrut să preia gruparea din Ghencea: "De ce atacă Iordănescu aceasă echipă? Vă spun eu, în afară de linguşeala asta cu Gigi, Iordănescu a vrut să ia echipa lui Gigi Becali în cîrdăşie cu alţi generali. Se alegea praful de echipă dacă se întîmpla asta".

Stoica l-a luat peste picior şi pe Emeric Ienei: "Nea Imi, ce să spună şi el, eu zic să fie atent la Di Caprio. Păi aşa nea Imi, jucătorii să aibă grijă la Di Caprio? E Di Canio, nea Imi, Di Caprio se scufunda cu Titanicul atunci". Stelistul a făcut referire la meciul Stelei cu West Ham cînd Ienei le-a spus jucătorilor să fie atenţi la Di Caprio, conform unei povestiri făcute de Iulian Miu. Citeşte aici mai multe detalii.

...despre Tudorel Stoica: "Să-mi spună şi mie cineva ce a făcut Tudorel Stoica în ultimii 20 de ani. Ce a făcut, domnilor?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (229)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  25 Septembrie 2013, 09:03

ce a facut Tudorel Stoica in ultimii 20 ani: a baut si a avut pareri!!

redsef2005
redsef2005  •  25 Septembrie 2013, 07:59
Postat de robertino2 pe 24 Septembrie 2013, 19:32

Tara asta poate trai doar din turism si agricultura, plus cateva fabrici cheie - Dacia , Petrom etc. Intr-o lume ideala, daca am avea conducatori capabili. Si am fi cea mai eco tara din lume. Ca sa fii deontolog, ar trebui sa dai clipuri si cu beneficiile gazelor de sist: milioane de familii care au ce pune pe masa, pentru ca au unde lucra. Corect, nu? La 1 milion de satisfacuti, mai exista si 1000 de victime. Asa merge lumea.

Mai rar aşa un inconştient ca tine!!! În primul rând, cifrele scoase din burtă sunt minciuni sfruntate: adevărul e că la nici 1.000 de familii "care ar avea ce pune pe masă" ar exista 10 milioane de oameni afectaţi! Iar în ce priveşte Roşia Montană îţi doresc din inimă să suporţi TU "puţină poluare" cu cianuri şi să trăieşti dintr-un salariu de miner! După ce faci asta ai dreptul să vorbeşti, până atunci ar trebui să taci dracului din gură!!! Nici nu trebuie să ghicesc, sunt convins de asta: la cât de imbecil şi de uşor de prostit eşti, ai votat USL. Aşa e?

laurentz
laurentz  •  25 Septembrie 2013, 00:34

"Să-mi spună şi mie cineva ce a făcut Tudorel Stoica în ultimii 20 de ani. Ce a făcut, domnilor?" Cum ce a facut ?! Pe fiica ta nu o cheama tot Stoica ?

Vezi toate comentariile (229)
Comentează