FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica a răbufnit! A făcut praf Federația și a anunțat motivul pentru care e titular Bălașa

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 20:04

Mihai Bălașa, 22 de ani, a fost titular în partida dintre Gaz Metan și Steaua, însă Mihai Stoica spune că singurul motiv pentru care se întâmpla asta este pentru că echipa e obligată să-l folosească din cauza regulii jucătorului sub 21 de ani.

"Bălașa e fundaș central pentru că suntem obligați să folosim un jucător sub 21 de ani, din cauza acelei reguli stupide", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Directorul sportiv al Stelei a sărit și la gâtul Federației Române de Fotbal pentru alte reguli pe care le-a impus în ultima vreme.

"Stupidă e și regula impusă de FRF ca gazdele să se așeze pe banca oaspeților și invers. În niciun campionat din lumea asta nu există anomalia asta.

E normal să nu se îngrădească dreptul la muncă. Preparatorul fizic trebuie să fie lăsat să participe la încălzirea rezervelor din timpul meciului, așa cum e în cupele europene. La noi în campionat nu e voie cu așa ceva", a adăugat Mihai Stoica.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
weissburgund
weissburgund  •  27 Februarie 2017, 06:07

Un puscarias ordinar, interzis pe terenurile de sport, iese cu comentarii in presa! Alooo, GSP, facem apologia infractorilor condamnati ca au furat in sport?

para.para
para.para  •  27 Februarie 2017, 00:33
Postat de Constantin Cojocaru pe 27 Februarie 2017, 00:16

Tu nu vezi mai MM ca esti penibil, echipa joaca din prost in mai prost si tu cauti acum motive banale. Pai nu toate echipele au aceleasi reguli? Numai ca altii (astia se numesc barbati sau oameni adevarati, nu "***") judeca "la rece" evolutiile echipelor lor si recunosc slabiciunile, nu cauta mereu scuze. Bine dar astia se numesc profesionisti, ceea ce nu e cazul la tine sau la submediocrul de Reghe. Chiar nu inteleg, de ce nu va da afara Becali?

Pai tu ai impresia ca becali e mai destept decat ei? Cine se aseamana, se-aduna.

rz23
rz23  •  27 Februarie 2017, 00:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close