FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a reacționat pe Facebook! Declarații tari făcute de stelist: "Fără asemenea greșeli odioase de arbitraj nu vom rata titlul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 12:05

FCSB continuă să acuze arbitrajele din Liga 1, iar Mihai Stoica a avut o reacție pe facebook și a spus de ce e nevoie ca echipa roș-albastră să câștige titlul în Liga 1.

"Fără asemenea greșeli odioase de arbitraj împotriva noastră, fără așa ghinion turbat, cu aceeași determinare din partea băieților și - mai ales - cu asemenea susținere din partea suporterilor (fantastică prestație a Peluzei Roș-Albastre) , nu vom rata titlul 27!", a scris directorul sportiv al FCSB-ului pe pagina de facebook.

În ultimele săptămâni, Mihai Stoica a fost prezent la conferințele de presă ale lui Reghecampf și a criticat prestația arbitrilor, acuzând greșelile făcute împotriva steliștilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
739794546118100
Teaca Irinel  •  24 Decembrie 2021, 23:36

Doi jucători de la CFR Cluj, propuși la rivala FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „El este interesant!” Oficialii din Gruia și-au ales încă de la începutul lui decembrie care sunt jucătorii pe care nu îi mai doresc la echipă, după cum a anunțat ***o, urmând să aibă loc câteva plecări de răsunet. Jucătorii vor pleca fie sub formă de împrumut, fie ca transfer definitiv, iar destinațiile lor ar putea fi tot în Liga 1. Mihai Stoica: „Pe cine să intereseze?!” „Cineva îmi propunea jucători de la CFR. Îmi spunea că, dacă e adevărat sau nu, eu nu ştiu... Lui Butean, CFR îi datorează 600.000 de euro. Logic, sunt de pe lista lor de transferuri. Nu, nu, chiar nu (n.r. - nu sunt interesanţi pentru FCSB). Doi jucători de la CFR Cluj, propuși la FCSB Totodată, oficialul vicecampioanei României a dezvăluit numele celor doi fotbaliști care au fost propuși din Gruia pentru echipa pregătită de Toni Petrea. Denis Ciobotariu și Mihai Butean sunt fotbaliștii propuși către FCSB, însă managerul general a argumentat motivele pentru care nu ar avea cei doi loc în echipă, bine ca ai tu loc in conducerea echipei, te pricepi la fotbalisti cum ma pricep eu la construit nave aerospacial, adica deloc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696253093853906
Ghita Florin  •  26 Aprilie 2017, 19:32

Fara ,,greselile odioase'' din intreaga istorie a celui mai galonat club de blatisi,cumparatori de titluri,*** nu ar fi avut mai mult de 4-5 titluri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  26 Aprilie 2017, 19:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează