FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

MM Stoica a uitat deja de egalul cu CFR și a luat-o în vizor pe Dinamo: "Vom fi un ciclon împotriva ei!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 23:29

Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, a analizat partida încheiată la egalitate de echipa sa pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-1. 

"Nu pot să fiu nemulțumit de arbitraj. A fost un arbitraj echidistant. Se pot discuta două faze: atunci când s-a anulat un gol, poate valabil, cel al CFR-ului. Dacă la 1-1 noi am avut penalty, atunci ar trebui să spun mai multe. Nu pot să mă leg însă de doar o fază, brigada a încercat să arbitreze echidistant. 

Vreau să remarc gestul de fair-play al lui Hoban, care la o fază care putea să prezinte pericol pentru poarta noastră, a trimis mingea în afara terenului. Sunt gesturi rare, ar trebui să vedem mai des astfel de gesturi", a mărturisit MM.

Apoi, oficialul stelist a început războiul cu Dinamo înaintea derby-ului de duminică. MM e nemulțumit de faptul că dinamoviștii vor beneficia de zile în plus de odihnă ca urmare a amânării meciului de miercuri cu Concordia din cauza condițiilor meteo. 

Directorul sportiv al celor de la FCSB și-a înțepat rivala și pe fondul absenței acesteia din cupele europene. 

"Avem la cotitură derby-ul fotbalului românesc cu Dinamo, o Dinamo odihnită datorită condițiilor atmosferice potrivnice. Eu nu am văzut acele condiții, dar poate vom crea noi un ciclon în tribune și vom micșora distanțele față de adversarii noștri.  Ne dorim să facem suporterii fericiți.

S-au vândut doar cinci mii de bilete până acum online. Suporterii noștri vin doar la meciurile continentale, așa cum și-ar dori și fanii altor echipe din București sau din provincie.  Așteptăm bucureștenii alături de noi și mizez pe o asistență de peste 40.000 de spectatori, dintre care peste 30.000 să fie steliști", a declarat MM Stoica, la TV Telekom Sport.

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - FCSB 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
109097349745292
Cici Demedici  •  22 Septembrie 2017, 13:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  22 Septembrie 2017, 13:35

Nu trebuie bagat in seama un condamnat pentru fotbal !!! Dinamo va castiga fara drept de apel. FCSB,cat este dirijat de MM Stoica,nu va mai castiga un campionat !! Sportul este fair play, respect ,modestie si munca , nu ironii,aroganta si cinism condamnatule mm stoica ( literele mici,nu sint greseli...)

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  22 Septembrie 2017, 11:20

Puscarias la puscarias , trage.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează