FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica ademeneşte suporterii: "Naţional Arena e mai confortabilă decît Ghencea" ;)

Naţional Arena
Naţional Arena

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 14:51

Managerul Stelei, Mihai Stoica, spune că e mai bine ca formaţia "roş-albastră" să evolueze pe stadionul naţional decât pe cel din Bulevardul Ghencea, pentru că noua arenă este mai confortabilă pentru suporteri. >> Citeşte AICI detaliile mutării Stelei!

"Nu e plăcut, dar probabil că să joci pe Naţional Arena e mult mai bine decât să joci în Ghencea, chiar dacă toată lumea spune că nu e normal să pleci de acolo de unde s-au obţinut performanţe. Dar asta ar însemna ca Arsenal să nu plece niciodată de pe Highbury pe Emirates sau Juventus să fi rămas pe Delle Alpi până când le cădeau tribunele în cap. Din punctul meu de vedere e mai bine, stadionul e mai confortabil şi suporterii noştri se vor simţi mai bine", a spus Stoica, conform Mediafax.

El consideră că echipa Steaua a fost îndepărtată de pe stadionul din Bulevardul Ghencea de responsabilii MApN.

"Din nefericire, dacă cei care pot lua decizii aleg să ne îndepărteze, asta e soluţia. Trebuie întrebaţi cei de la Ministerul Apărării Naţionale dacă mai e vreo soluţie să jucăm în Ghencea, nu noi trebuie să fim întrebaţi asta. Rămâne de văzut dacă vom juca primele meciuri la Buzău", a mai spus Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ciupi0812
ciupi0812  •  17 Iunie 2011, 05:58

daca ooooijeru se da mare in parlamentul european, de ce n-ar juca steaua acolo in campionat?! daca nu exista un asemenea stadion, si parcarile din fata institutiei ar fi bune...

haxor
haxor  •  17 Iunie 2011, 01:28

pe mine ma cam enerveaza ca pe banii publici vin unii si se instaureaza ca la ei "acasa", asa au ciordit si emblema Steaua si alte embleme ale fotbalului romanesc si romanii au ramas pacaliti de o mana de interlopi care peste 10, 20 de ani vine si-ti zice ca de fapt e stadionul lui ca a cumparat maturi, farase si foarfeci de tuns oile,...aaa ca a schimbat si doua trei becuri din buzunarul sau si acum de drept ea sa devina el stapan! Asa blegi numai la noi la romani putem gasi si inghitzi ca fraierii si naivii de la acesti oameni de nimic...!!!

luciann
luciann  •  16 Iunie 2011, 19:29

@aleen91 In primavara lui 2006 am jucat pe "Lia Manoliu" cu casa inchisa (60.000 spectatori) 5 partide: Hereenveen, Betis, Rapid, Boro si Standard Liege ! Du-te la culcare, in Titan sunt 80% stelisti !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează