FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSM POLI IAȘI 1-0

MM Stoica critică jocul steliștilor: "Am suferit mult! Sunt marcat după acest meci" » Declarații surprinzătoare despre Iași

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 11:15

FCSB a câștigat cu greu meciul cu Poli Iași, 1-0, grație unui gol marcat din lovitură liberă de Constantin Budescu.

Mihai Stoica, managerul sportiv al roș-albaștrilor, a vorbit despre partida cu echipa antrenată de Flavius Stoican, spunând că jucătorii steliști au suferit mult și lăudând echipa din Iași.

"Sunt puţin marcat, pentru că am suferit aşa mult, deși am început foarte bine jocul. Am avut jucători care s-au precipitat. Au fost câteva greşeli pe final.

Am avut ocazii și o bară. Apoi am suferit. Am întâlnit cea mai bună echipă din acest an. Poate doar Lazio ne-a mai pus asemenea probleme. Poli Iaşi este o echipă care joacă fotbal și nu are nici presiune. Stoican şi Trică fac o treabă foarte bună acolo. Echipa joacă fotbal, are dezinvoltură și e complicat să evoluezi contra lor.

Totuși, raportul cornerelor a fost de 15-3 în favoarea noastră. Nu putem spune că am fost dominaţi. E mare lucru că am câştigat. Nimeni nu poate să-mi spună că victoria nu este meritată", a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali, la pământ după meciul cu Iași: "Sunt atât de amărât. O să văd dacă mai stau în fotbal" + Face praf 3 fotbaliști

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
marketactual
marketactual  •  02 Aprilie 2018, 16:52
Postat de Alexandru Chis pe 02 Aprilie 2018, 12:56

MM, iesenii au jucat la disperare pentru ca li se promisese o "prima ceferista" de 10.000 euro pentru fiecare jucator daca o invinge pe FCSB sau 5.000 daca fac meci nul! Fiind neplatiti de trei luni, si in preajma Sarbatorilor, iesenii si-au dat sufletul pentru banii promisi de... altii.

Inainte sa dezinformezi, informeaza-te! Fotbalistii ieseni au salariile la zi. Singura lor prima de victorie pentru acest meci, a fost de la Cotnari, in valoare totala de 12.000 de euro. De altfel, aceasta prima e la fiecare meci din play-off. Am ajuns sa ne miram de ce joaca echipele pe bune...Nu asa ar fi normal?

ando89
ando89  •  02 Aprilie 2018, 16:33

Acest sexagenar eliberat condiționat se crede în Singur acasă:))

john_milne
john_milne  •  02 Aprilie 2018, 16:21

FC FCSB a jucat execrabil, a câștigat cu mult noroc, dar prostii Randoom si Saviola îi vad campioni, ba chiar campionii lumii. :))))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează