FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica dă cărțile pe față: "Alibec nu mă respectă" + Mesaj acid pentru Șumudică: "Doar asta recunosc"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 16:07

Gazeta Sporturilor dezvăluia în septembrie că între Mihai Stoica și Denis Alibec a existat un conflict puternic, atacantul răstindu-se la managerul sportiv al FCSB. (Detalii aici)

La două luni de la conflict, relația dintre cei doi este în continuare una tensionată, iar managerul sportiv a declarat că vârful nu-l respectă.

"Am avut foarte multe discuţii în trecut. Acum nu mai avem nicio discuţie. Nu trebuie neapărat pentru că nu am pretenţii să mă respecte toţi jucătorii. El nu mă respectă și e problema lui până la urmă. Eu sunt directorul sportiv al acestui club, am dublul vârstei pe care o are el. El a ales să se comporte aşa. Pe mine mă interesează doar ca el să joace fotbal și să-şi ajute echipa", a spus Mihai Stoica pentru Fanatik.

Citește și: Titular la Dinamo refuzat de FCSB: "Mi-a fost frică să-l luăm" » MM explică și de ce s-a opus în cazurile Wesley și Costache: "Stanciule, de ce-ți faci reclamă pe numele meu?!"

"ÎI RECUNOSC DOAR DOUĂ PERFORMANȚE LUI ȘUMUDICĂ "

Managerul stelist a avut o replică și pentru Marius Șumudică, cel care a făcut mai multe declarații dure la adresa steliștilor.

"Dică are prea mult bun simţ să răspundă la atacurile lui Şumudică şi bine face. Eu nu pot să-i răspund! E problema lui, nu a mea. Eu nu fac niciun comentariu legat de nivelul campionatului din Turcia. E foarte frumos dacă reuşeşte performanţe acolo.

Îi recunosc doar două performanţe, ambele calificări în dauna lui West Ham, chiar dacă West Ham nu prea avea chef să meargă în Europa League. Cea mai mare performanţă a lui nu este câştigarea campionatului. Sunt mulţi care au reuşit asta. Faptul că a mers în primăvara europeană este o performanţă extraordinară. Că l-a scos o echipă din Belgia e altceva.  Vorbeşte continuu de noi, de jucători, de Dică și nu e corect", a adăudat MM, conform sursei citate. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
1109193515815929
Calm Arius  •  17 Noiembrie 2017, 11:19

Pai M M ...ce realizari personale marete va fac pe dvs. atat de "respectabil" !!? Spuneti macar cateva repere! NU stiu ce cautati dvs pe ecrane ,pe stadioane, la o echipa care se pretinde de lumea buna a sportului! Chiar sunteti o "antivedeta"! Antiexemplu oricum!

widoqq
widoqq  •  17 Noiembrie 2017, 08:13

Cine puii mei sa respecte un hot , un huligan si un puscarias?

699077510215282
Tudor Chirea  •  17 Noiembrie 2017, 08:10

Cum poate fi respectat un puscarias scarbos si ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează