FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Detalii despre transferurile pe care le face Steaua în vară: "Gigi e pregătit să facă oferte pentru ei"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 20:44

Mihai Stoica a vorbit despre jucătorii pe care Steaua îi urmărește în această vară și pentru care deja s-au înaintat oferte. Directorul sportiv al vicecampioanei a recunoscut că sunt transferuri pe care le face chiar Gigi Becali.

"Gigi e un tip căruia, dacă îi intră ceva în cap, nimeni nu îi mai scoate. Oricâtă lume i-ar spune orice, el face tot ce vrea. El îl vrea pe Andrei Ivan, iar dacă se va înțelege cu Craiova probabil îl va lua", a zis MM Stoica la Digi.

...despre jucătorii pe care i-a urmărit: "Vrem să aducem un jucător din spațiul ăla (n.r. Serbia), pentru că ei vin cu o altă mentalitate. Trebuie să schimbăm vestiarul. Avem nevoie de 6-7 jucători care să vină cu «răutate». Jucători care să fie consacrați, care au evoluat, care să nu aibă nevoie de timp.

Am făcut oferte pentru niște jucători din Portugalia, dar la unii s-a blocat negocierea din cauza lor. Nathan Junior e un jucător care e pe lista noastră. Am făcut mai multe oferte. Mai sunt câteva care pot să se confirme. 

 Am căutat mulți jucători care devin liberi de contract în Portugalia. Am muncit mult înainte. Mi-am făcut o idee despre ei.

Gigi e pregătit să facă oferte pentru jucători de valoare. Vorbesc de jucători care sunt sub contract. E pregătit să facă oferte pentru Florin Tănase, pentru Răzvan Marin, pentru Ivan"

...despre Tudorie: "Ne trebuie, va fi păstrat, dar nu suntem convinși că e vârf. Avem alte idei cu el"

...despre perioada lui Rădoi și Dică: "Nu o să-i critic pe Mirel Rădoi și pe Nicolae Dică. Nu e OK să vorbesc despre ei. Am făcut atâtea lucruri bune împreună la Steaua... Indiferent ce se va întâmpla, nu îi voi critica"

...despre Marica: "Dacă Ciprian Marica nu ar fi fost accidentat atât timp, cred că eram campioni. E convingerea mea"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
samertx
samertx  •  27 Mai 2016, 22:17

„ Am căutat mulți jucători care devin liberi de contract în Portugalia. Am muncit mult înainte. Mi-am făcut o idee despre ei.” :))

visinu
visinu  •  27 Mai 2016, 21:42

Daca eu cu Gigi mai stateam la puscarie si ne faceam sentinta in loc sa publicam maculatura, avea echipa liniste si eram campioni acum. Probabil asta a vrut sa zica MM.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Mai 2016, 21:38

"Dacă Ciprian Marica nu ar fi fost accidentat atât timp, cred că eram campioni. E convingerea mea" - Asta e din genul "Daca am fi castigat toate meciurile, cred ca eram campioni". Sau alta ca sa o priceapa si el "daca noi dadeam un gol in plus fata de adversari la fiecare meci, am fi fost campioni"....Sau "daca nu pierdem aiurea o gramada de puncte, am fi avut cel putin 6-9 puncte peste astra"...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează