FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica despre presiunea pe care o va resimți CFR: "Să vă spun ce am trăit eu în urmă cu 9 ani, jucătorii vomitau din cauza emoțiilor" + Ce se întâmplă cu Alibec și Budescu

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 23:00

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, l-a atacat dur pe Florin Lovin, fostul jucător de la FCSB, care în prezent e impresarul lui Denis Alibec și Constantin Budescu.

Într-o intervenție telefonică la TV Digi Sport, MM a vorbit și despre emoțiile pe care speră că le vor avea jucătorii CFR-ului cu Viitorul, în partida decisivă pentru titlu, duminică, de la ora 20:45.

"Așteptăm să clacheze CFR-ul"

"Cu exact 9 ani în urmă, colaboram cu Dan Petrescu la Urziceni. Am jucat la Timișoara, am  câștigat cu 2-1. 1-0 la pauză pentru Timișoara, am întors, am sărbătorit. După câteva zile Timișoarei i-au fost redate punctele de la comisii, iar în situația în care noi pierdeam cu Steaua în ultima etapă și Timișoara bătea la Brașov, atunci pierdeam campionatul.

Vă spun, nu voi uita niciodată noaptea dinaintea meciului. Erau jucători cărora le venea să vomite din cauza emoțiilor. Steaua a deschis scorul, iar în situația în care ar fi marcat Timișoara la Brașov se încheia campionatul. Vorba lui Dan Petrescu «rămâneam cei mai mari proști ai campionatului». Ne-am fi bucurat pentru un campionat pe care nu l-am fi luat. Până la urmă s-a impus Brașovul și noi am luat titlul", a spus Mihai Stoica.

Atac la Lovin

Lovin a dezvăluit astăzi că Alibec își dorește să plece la altă echipă și că nu l-ar fi jignit pe Dică, așa cum susțin oficialii FCSB. Despre Budescu a spus că vrea să rămână în tricoul roș-albastru.

"Lovin ar trebui să vorbească atunci când e martor la ce se întâmplă la noi. Nu știe Florin Lovin ce e la noi. Varianta adevărată o știm noi, discuția a fost în fața echipei, au fost toți jucătorii prezenți. E un subiect pe care nu-l mai discutăm în presă, măsurile se vor anunța. Nu e o problemă care să prezinte prioritate în acest moment. Măsurile vor fi anunțate într-un comunicat oficial.

Florin Lovin, dacă se erijează în purtătorul de cuvânt al jucătorilor, nu mă interesează. Dar are tupeul să-l denigreze pe Dică. Vorbește cam mult Florin Lovin și face cam puțin. Ar trebui să-și reprezinte jucătorii găsindu-le contracte, să discute cu Argăseală. Budescu e sub contract cu noi, nu am cunoștințe de interesul altora. Dacă va pleca la CFR, probabil voi afla ultimul", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Florin Lovin (36 de ani) e în prezent impresar, iar pentru FCSB a jucat în perioada 2004-2009, timp în care a câștigat două titluri de campion și o Supercupă a României.

...despre lupta la titlu cu CFR: "Eu n-am spus niciodată că avem plusuri sau minusuri față de CFR. Haideți să așteptăm meciul de duminică seară și abia atunci vom discuta. Dacă vom pierde campionatul o vom face pentru că n-a fost disciplina pe care ne-o doream la echipă. Dacă Viitorul va juca așa cum a făcut-o cu noi sau cu Craiova, atunci meciul CFR-ului va fi foarte greu. Dacă noi nu vom câștiga meciul cu Astra cred că discutăm degeaba despre titlu".

"Am fost distruși după meciul de la Iași. Acum nu mai avem nimic de pierdut. Speranțe sunt. Viitorul trebuie să joace pentru a ocupa locul 3. Viitorul, în situația în care pierde, poate ajunge și pe locul 5, un loc care nu-ți dă dreptul să participi în cupele europene. Pentru noi tragedia ar fi să nu ne calificăm în grupele unei competiții intercontinentale. E important să câștigi campionatul, dar mai important e să joci multe meciuri în cupele europene. Acolo sunt banii" Mihai Stoica

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
asr1927
asr1927  •  18 Mai 2018, 13:12

Asa e mimi,face putin. Nu se imbata inainte de meciuri, nu se bate prin parcarile cluburilor, nu bate suporteri la meciuri, nu ajunge la puscarie.Astea sunt realizarile tale

983732924972315
Soos Vilmos  •  18 Mai 2018, 13:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  18 Mai 2018, 09:48
Postat de Chirac Donny pe 18 Mai 2018, 08:39

sluga ciobanului are coloana vertebralà numai cu fotbalistiii pe care ài distrug sistematic ,becali e megaloman poate fi comparat doar cu Nero sau Caligula ,arhanghelul luminiii s-a evaporat in schimb in prostia lor cred cà jucàtoriii sint doar niste bieti pioni iar memeul in anii trecuti a pierdut campionatul din lipsà de fundasi centrali anul àsta au luat un portar adevarat la spartul tàrgului...grotesc

auzi bah nene, da' matale n-ai auzit de punct la sfarsitul propozitiei? ca zici ca ai diaree verbala, nu alta! oricum, nu intereseaza pe nimeni panseurile tale.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează