FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

MM Stoica, dezvăluiri despre accidentarea lui Kuku: "Nu a fost lăsat să iasă din spital"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 18:28

În minutul 16 din partida FCSB - Sepsi, scor 2-0, Benjamin Kuku s-a lovit în urma unei ciocniri cu Milovan Petrovikj. Cei doi fotbaliști s-au lovit în plină figură.

Jucătorii celor două echipe s-au speriat de intensitatea impactului și au solicitat o cât mai rapidă intervenție a echipajului de pe cele două ambulanțe. În cele din urmă, cei doi jucătorii și-ai revenit, însă doar Petrovikj a continuat meciul.

Mihai Stoica a vorbit despre accidentarea lui Kuku și dă detalii teribile despre fotbalistul transferat de Sepsi de la Botoșani.

"Imaginaţi-vă că pe un teren care a arătat mult mai bine decât cel de la Sibiu, Kuku are fractură de orbită. Era să-şi piardă ochiul, nu a fost lăsat să iasă din spital", a zis MM Stoica la TV Telekom Sport. (DETALII AICI DESPRE ACCIDENTAREA LUI KUKU)

Kuku voia să reintre, a făcut o criză de nervi, dar medicul de pe ambulanță a insistat ca el să nu joace. Jucătorul a făcut niște gesturi nervoase și abia a fost înduplecat de propria echipă să fie trimis la spital pentru investigații suplimentare.

În cele din urmă, Kuku a acceptat să fie transportat la spital, iar Eugen Neagoe l-a înlocuit cu tânărul Yasin Hamed.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează