FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, dezvăluiri incredibile de la Derby: "Jucătorii au furat fanioanele!" + Atac devastator la Torje și galeria lui Dinamo: "Se gâdilau în spatele pânzei! Aveau nevoie de intimitate"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 11:32

Mihai Stoica a ironizat din nou galeria lui Dinamo. Oficialul FCSB a dezvăluit și un eveniment necunoscut care s-a întâmplat la Derby-ul terminat la egalitate, 2-2. 

"Iertați-mă, dar chiar să cânte jucătorii în Peluză la 0-2 și 1-2?! Îmi aduc aminte că în 2004, ne calificasem la Bilbao în primăvara europeană. Peluza mă cerea să cânt în peluză, jucam cu Alba Iulia, îmi era frică să nu se întâmple ceva. Riști să te faci de râs. Tot mă chemau, dar eu m-am dus cu inima îndoită.

Te poți face de râsul lumii. Cum să lași jucătorii să se ducă în peluză?! Un club ajunge să fie condus de galerie!

Mai e ceva! Cei de la Dinamo au ascuns două fanioane pentru ca meciul să nu înceapă până nu termină chestile alea ce le fac ei în peluză. Nu știu dacă sunt coregrafii ce fac ei. Sunt sclavii fanilos? Cum să ascunzi fanioanele, Doamne - ferește!? Coregrafia să se facă cu un sfert de oră înainte!

După ce termină jucătorii încălzirea au mai stat 10 minute până și-au terminat ei lucrurile alea. Acum câteva luni am stat pe întuneric, aveau nevoie de intimitate, se gâdilau în spatele pânzelor. Unde ați mai pomenit așa ceva. Dacă ai suflet de artist, noaptea vesel, ziua trist, OK, dar meciul să înceapă la ora lui!", a zis Mihai Stoica la TV Digi Sport. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (108)
bogat
bogat  •  27 Februarie 2018, 13:47

omul asta e abject, o figura trista din gaura cea mai neagra a mahalalei. Iar voi de la GSp sunteti de acelasi calibru din moment ce-i puneti obsedant toate mizeriile. Bine ca l-ati criticat pe Prunea ca s-a bucurat la nu stiu care manea de injura Fcsb. Mai mare ipocrizie nu se poate, mai jos de atat e greu sa ajunga un ziar asa-zis de sport.

tihi
tihi  •  27 Februarie 2018, 10:30

Figura sinistra...se bucura probabil pentru umilinta de la LAZIO...asa sint puscariasii,arogantii,ironicii si nesimtitii plini de cinism !!

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  27 Februarie 2018, 09:29

Nimeni nu s-a bucurat de intimitate, cum te-ai bucurat tu la Rahova. Campionule!

Vezi toate comentariile (108)
Comentează