FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, entuziasmat după evoluția unui jucător din Liga 1! "A fost one-man show" » Pe cine a pus ochii oficialul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 14:55

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a vorbit despre evoluția lui Ianis Hagi de aseară, din victoria celor de la Viitorul în partida de pe teren propriu cu FC Botoșani, 2-1. 

Ianis a fost cel mai bun om de pe teren, fiind notat de Gazeta Sporturilor cu 8. MM e convins că perioada petrecută în Italia l-a ajutat mult pe Ianis, pe care îl vede mult schimbat în bine. 

"Aseară l-am văzut în sfârşit pe Ianis. Evoluţia pe care a avut-o a arătat că poate deveni foarte, foarte important pentru fotbalul românesc. A fost one-man show.

Mi se pare foarte mult schimbat în bine, chiar dacă Gică e supărat că nu a fost băgat în seamă la Fiorentina. I-a prins bine perioada de acolo, a venit alt fotbalist de acolo. E foarte, foarte bun", a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  20 Februarie 2018, 17:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mountytoma
mountytoma  •  20 Februarie 2018, 16:28

nu stiu ce meci a vazut meheheme... eu am vazut un jucator sclipitor la Viitorul, dar nu era Ianis, ci Cicaldau! si cred ca au mai fost vreo doi jucatori care au jucat mai bine decat Ianis! Ianis trebuie sa munceasca mult, ma bucur ca are ambitie, asta se vede, acum chiar are foarte multa ambitie! dar Ianis trebuie sa isi vada lungul nasului, ca daca isi da aere va fi o uriasa dezamagire! asteptarile de la el sunt uriase, mult mai mari decat erau de la tatal lui la 18 ani! si asta nu e deloc USOR!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează