FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 1-1

MM Stoica făcut praf de directorul sportiv al celor de la CFR: "Nu mai are nicio putere, e doar responsabil cu scandalul. Aberează mult, nu am primit nicio cerere!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 19:55

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, i-a răspuns în termeni duri lui Mihai Stoica după ce acesta a acuzat arbitrajul de la partida de aseară, încheiată la egalitate, scor 1-1. 

"Dacă FCSB voia arbitru străin trebuia să facă o solicitare la Federație, apoi cei de acolo să ne-o trimită nouă. Noi nu am primit nimic. Singura cerere a fost când erau luați în calcul arbitri din țări pe care noi nu le acceptam. Ne-am expus punctul de vedere, am zis că vrem din primele 6 campionale ale lumii. 

Noi nu am mai primit nimic de atunci. Mihai Stoica aberează foarte mult. Atacă pe toată lumea. «Băi MM, eu sunt director sportiv la CFR, iau decizii aici!». El e doar responsabil cu scandalul și cu presiunea asupra arbitrilor. Toți știm că el nu mai are nicio putere, nu mai ia nicio decizie acolo. Să-și mai vadă de treaba lui. Numai scandaluri are în cap. 

Nu-mi aduc aminte să fi jucat el undeva ca să-și permită să-l jignească pe Dan Petrescu. El nu respectă pe nimeni, nu există noțiunea de loialitate și prietenie pentru el", a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.  

Ce a acuzat Mihai Stoica

Mihai Stoica a acuzat la finalul partidei de duminică, CFR - FCSB, scor 1-1, că cei de la CFR Cluj nu au acceptat cererea vicecempionilor pentru arbitri străini: "Băi Mara, noi am făcut adresă pentru arbitri străini, dar voi ați refuzat".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (47)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  20 Martie 2018, 14:03
Postat de titiduru22 pe 19 Martie 2018, 21:46

Gespeule nu te-ai saturat de balacareala asta pe care o intretii zilnic ?

Din asta traieste. Balacareala respira.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Martie 2018, 08:54
Postat de Constantin Vaetus pe 20 Martie 2018, 07:25

L-a făcut praf! Cine este mara?

Maar este responsabil cu făcutul de praf la Cluj. Care-i intră-n ochi. După care e chemat dr. Muri să-l trateze...

mosvasile
mosvasile  •  20 Martie 2018, 08:14

Greseste Mara cand zice ca ala nu mai are nici o putere la fcsb!!.-El este "manager general",ceeace inseamna "supervizorul"lui Becali la echipa!El sta pe banca fcsb-ului si hotaraste-in numele lui Becali-formula de echipa si dicteaza schimbarile!Tot el "iese in fata"-ca paduchele in frunte-cand e vorba de succese si il impinge in fata pe Dica cand e vorba de insuccese!Cunoscutele lui diversiuni-asa zisele "presiuni"-pentru care ar trebui sa fie sanctionat conform regulamentului-le arunca "pe piata"prin intermediul unor "ziaristi"ca Andrei Craitoiu de la GSP!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează