FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica întețește ironiile la adresa dinamoviștilor: "Râd de ei până îi amendați!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 15:52

Mihai Stoica spune că nu va înceta să-i ironizeze pe cei de la Dinamo cât timp oficialii fotbalului românesc nu vor lua măsuri împotriva celor care-l înjură pe stadioane.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, e de neoprit după ce Dinamo a ratat prezența în play-off. Oficialul stelist îi ironizeză sistematic pe "câini", iar în ultima perioadă a postat mai multe mesaje pe Facebook împotriva acestora.

În cea mai recentă postare a făcut referire la superderby-ul Italiei dintre Inter și AC Milan, care va avea loc săptămâna viitoare, dar și o paralelă cu meciul dintre Dinamo și Juventus Colentina, care va avea loc în play-out. "Derby della Madonnina, derby della Colentina", a scris managerul pe Facebook.

Stoica spune că este felul în care protestează contra lipsei de măsuri împotriva dinamoviştilor care-l înjură pe stadioane. "Este o replică palidă la ceea ce se întâmplă în timpul meciurilor, şi nu numai în timpul meciurilor, pe care le joacă împotriva Stelei. Dar nimeni nu vrea să ia măsuri, pentru că până la urmă când jigneşti un om şi familia lui cu obstinaţie trebuie să plăteşti cumva. Când tu, club, furi fanioanele ca să nu se desfăşoare meciul, să întârzii începerea unei partide fiindcă terenul nu îndeplinește condiţiile regulamentare, plăteşti o sumă modică şi normal că fiecare poate să facă ce vrea, iar eu asta o să fac. O să le dau până o să-i acresc de tot", a explicat MM. 

"Fanii lui Dinamo au atins deja nivelul maxim de incitare. Oricum, nu sunt pasionat de scandările lor penibile la adresa mea sau de steagurile pe care le fâlfâie entuziaști prin peluză. Pe mine mă interesează echipa și suporterii noștri"Mihai Stoica, director sportiv FCSB

"Nu e aşa rău în play-out. 4 meciuri în plus, şanse de a face puncte şi a-ţi îmbunătăţi coeficientul... Sau nu, coeficient e doar la UEFA. Pfff! Noi cu Lazio, ei nu Juve"Mihai Stoica, mesaj pe Facebook

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Februarie 2018, 20:31

Mai bine ai rade de ..prostia ta.Ma clownule.

zizu
zizu  •  28 Februarie 2018, 20:31
Postat de Robert Sergiu pe 28 Februarie 2018, 17:00

cum ziceau 22inam8vistii ,,o sa ajungem in play off si o sa incurcam steaua,, :)))

si? va bucurati ca ati scapat?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Februarie 2018, 19:51

Sa fie sanatos, da dovada de frustrare totala. E doar un dinamovist renegat, asta cand era mic era dinamovist, dar dupa era Galati s-a autorenegat cand a fost refuzat de Borcea si apoi a ales sa toace de pomana banii *** mioritic. Care ii da aceste pomeni tocmai pentru ca ii place cum isi joaca rolul de bufon. Dixit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează