FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, ironic la adresa lui Dan Petrescu: "Păcat că nu se poate face apel la decizia de la Disciplină" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 18:44

MM Stoica a comentat suspendarea primită de Dan Petrescu (două etape), antrenor al CFR-ului, care a fost și amendat cu 6100 de lei.

Oficialul FCSB-ului crede că tehnicianul liderului a primit un minim al pedepsei și dă exemplu o suspendare primită de el. Dan Petrescu a fost sancționat pentru injuriile aduse arbitrilor la meciul cu Iași. Mai are de ispășit o etapă de stat în tribune, la Craiova. 

"2 etape suspendare și o mie și ceva de euro amendă Petrescu pentru că a înjurat arbitrii de mamă, de gură și de morți în fața camerelor de filmat.

Păcat că nu se poate apela decizia, poate era mai corect un avertisment sau, eventual, un bonus. Plus rejucarea meciului cu Steaua.

Astfel, impulsionați de pe margine, jucătorii ceferiști nu mai alergau, conform Instat, 40.625 m în defensivă și doar 19.527 în atac.

P.S. Pentru că am depășit suprafața tehnică, bucurându-mă la golul lui Jakolis cu Universitatea Craiova, am fost suspendat 1 lună și amendat mai scump decât tehnicianul feroviar. De către aceeași comisie", a scris MM Stoica pe Facebook.

Citește și:

Dan Petrescu a fost suspendat! Ce pedeapsă a primit antrenorul liderului » Ce s-a întâmplat cu judecarea lui Pintilii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
risc_mix
risc_mix  •  22 Martie 2018, 09:17

La tine s-a considerat evadare. Păi ce, la Rahova aveai voie să depășești gardul de sârmă ghimpată? Dacă-l depășeai cu un metru, nu erai considerat evadat?

112268739615280
Liviu Paunescu  •  22 Martie 2018, 06:42

Comisii mizere care judecata cu unitati de masura diferite. Steaua este judecata la sange, in timp ce altii la minim. Halal obiectivitate. Rupe-i MM-ule pe hotii astia, care inca mai cred ca pot face campioni pe cine vor ei!

358188171327814
Gigi Crăciun  •  21 Martie 2018, 23:53

Vrea să recupereze perioada de pârnaie când presa scrisa doar de soția lui care se vaita că nu mai are bani in timp ce mergea la piața cu X5-ul. A tunat și i-a adunat. MM ești o rușine pentru nația asta. Ascundete în beciul de la palat, încuie și aruncă cheia.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close