FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica își continuă războiul cu Dinamo! Mesajul ironic postat de oficialul de la FCSB » Un fost dinamovist a apreciat postarea

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 10:33

Mihai Stoica continuă ironiile la adresa rivalei Dinamo, după ce a râs alături de Gigi Becali la conferința de presă susținută de FCSB.

Managerul stelist a postat un mesaj ironic pe contul său de facebook și o poză cu antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică. MM Stoica a profitat din nou de ocazie pentru a-i ironiza pe fanii lui Dinamo, făcând trimitere la coregrafia făcută la meciul cu Manchester City, dar și la faptul că aceștia vor vedea meciurile din Champions League la televizor.

În plus, Mihai Stoica a continuat și războiul cu CSA, spunând FCSB este Steaua.

"Acel moment când realizezi că vei auzi iar imnul UEFA Champions League #alțiidoarlatv #pregătițicoregrafiile #noiavemtreabă #FCSB=Steaua", a fost mesajul lui Mihai Stoica.

 1

Florin Cernat, fost jucător la Dinamo, a apreciat postarea lui MM Stoica, cei doi fiind prieteni din perioada Oțelul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (88)
braveheartro
braveheartro  •  05 August 2017, 22:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  05 August 2017, 17:49
Postat de Nicolae Veres pe 05 August 2017, 16:41

acest puscarias care poarta si olita lui seful lue puscarias oameni cu o cultura in domeniu fodbalului vad ca acest puscarias este rusinea natiuni/

Nu prea vad care e problema ca a facut puscarie!omul a facut puscarie,nu s-a sustras de la a face puscarie!dupa creierul tau prost,ce-ar trebui sa facem cu astia care au facut puscarie???uite e mai bun ca tine,tu nici atata lucru n-ai fost on stare sa faci,prostule!

chronic
chronic  •  05 August 2017, 17:33

doamne cat misto grav, potoleste-te ca nu mai ies astia din casa cu lunile

Vezi toate comentariile (88)
Comentează