FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica l-a jignit pe Talpan în direct la TV: "Am auzit că Asociația Psihiatrilor vrea să inițieze o petiție"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 12:56

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, l-a jignit extrem de dur pe Florin Talpan, juristul CSA.

"Am auzit că Asociația Psihiatrilor din România vrea să inițieze o petiție prin care să îi dubleze sau tripleze solda lui Talpan. Nu știu dacă este adevărat, dar așa am auzit. Mă voi informa să văd dacă e așa.

Trăim în România și se pare că un individ de genul ăsta poate face orice. Din moment ce în anii trecuți am avut coeficient UEFA, e clar că noi suntem Steaua", a spus MM Stoica la conferința de presă.

Citește și: Talpan, RIPOSTĂ DURĂ la adresa FRF: "Burleanu, dă-ți demisia! Nu te-ai săturat de ilegalități?!" » Îi dă MAT lui FCSB: "Meci pierdut cu Dinamo la masa verde!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  07 Aprilie 2017, 11:21

TRĂDĂTORI ÎN CADRUL ARMATEI ROMÂNE!! „Juristul Florin Talpan, reprezentantul CSA Steaua care a câştigat 11 procese contra FCSB şi a lui Gigi Becali, deposedându-l pe cel din urmă de marca şi de numele Steaua, a fost sancţionat de superiorii din Armată. Informaţia apare într-un comunicat emis de controversatul Petre Răcănel, personaj care în 2014 a felicitat Rusia pentru anexarea Crimeei”. Deci, acești indivizi pactizează cu inamicul (căci asta înseamnă FCSB și Becali pentru Clubul Sportiv al Armatei), lovindu-l pe la spate pe cel care s-a luptat, cu legea în mână, pentru dreptatea Armatei pe care o reprezintă. Și care a câștigat! Asemeni „controversatului” Răcănel, ce bază poate pune națiunea română pe asemenea trădători, gata imediat să se „replieze” de partea inamicului și să trădeze? După părerea mea, toți aceștia trebuie trecuți imediat în rezervă și anchetați. Așa cum a fost anchetat și fostul ministru al apărării, Victor Babiuc.

ticbis
ticbis  •  05 Aprilie 2017, 18:41
Postat de timm pe 05 Aprilie 2017, 18:37

Cand esti rapidist prost si traiesti intr-o lume paralela dai asa raspunsuri. Talpan nu a pierdut nici un ban nu a avut cheltuieli care nu au revenit inapoi. Nu o sa-ti spun de ce. Intreaba un copil de clasa a 4-a. Talpan-fcsb 12-0

Talpan nu a adus prin procesele lui castigate NICIUN LEU la CSA sau la bugetul ministerului. Toate procesele astea au costat ministerul peste UN MILION de euro (pana acum). Informeaza-te!

timm
timm  •  05 Aprilie 2017, 18:37
Postat de ticbis pe 05 Aprilie 2017, 18:21

Talpan a castigat 12 procese de pe urma carora a castigat ZERO lei desi a cheltuit cateva milioane de euro din bani publici. Decat sa le castigi in conditiile astea, mai bine le pierzi:)))!

Cand esti rapidist prost si traiesti intr-o lume paralela dai asa raspunsuri. Talpan nu a pierdut nici un ban nu a avut cheltuieli care nu au revenit inapoi. Nu o sa-ti spun de ce. Intreaba un copil de clasa a 4-a. Talpan-fcsb 12-0

Vezi toate comentariile (43)
Comentează