FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

MM Stoica, luat peste picior de CFR Cluj: "Mereu spune «patroane, patroane», dar încearcă să ne convingă că Becali nu e patron la Steaua. În ce țară trăim?"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 20:05

Războiul de la distanță dintre CFR Cluj și FCSB a continuat și în această seară. Bogdan Mara, 40 de ani, directorul sportiv al clujenilor, l-a luat peste picior pe MM Stoica, 53 de ani, omologul său de la clubul roș-albastru.

"I-am ascultat pe domnii Stoica și Becali și mi se pare că vorbesc lucruri aberante. În ce țară suntem, dacă MM Stoica iese și spune că Gigi Becali nu e patron la Steaua? MM Stoica a bătut câmpii o oră și jumătate încercând să ne convingă de acest lucru. El mereu spune «patroane, patroane», iar aseară încerca să ne convingă că Becali nu e patron la Steaua.

Același lucru se întâmplă și în situația aducerii arbitrilor străini. Noi am primit o solicitare din partea FCSB-ului, am răspuns și am specificat că suntem de acord cu aducerea arbitrilor străini. Asta e strategia lor, multă lume nu înțelege. Ei nu doreau, de fapt, arbitri străini, știind că nu se pot aduce. Ne-au trimis acea înștiințare știind că nu se poate", a declarat Mara, la TV Digi Sport.

Oficialul ardelenilor s-a plâns și de decizia luată azi de Comisia de Disciplină a FRF, care a decis repunerea pe rol a cazului în care clujenii  i-au reclamat pe steliști după declarațiile xenofobe ale lui Becali și după ce finanțatorul roș-albaștrilor l-a contactat pe Dan Petrescu în ziua meciului direct (detalii, aici). 

"E o problemă foarte ciudată din punctul meu de vedere. Comisia trebuia să dea o pronunțare, dar e foarte ciudat că cererea a fost mutată pe rol. Azi trebuia dată pronunțarea", a adăugat Mara, pentru sursa citată.

"FCSB a fost dezavantajată în două meciuri: cu Astra, când a primit penalty deși faultul a fost la marginea careului, și cu Viitorul, când lovitura liberă din care Budescu a egalat a fost dictată eronat.

Cu Poli Iași am pierdut meciul din cauza faptului că am fost dezavantajați de arbitru. Ar fi bine ca doar jucătorii să vorbească pe teren"
Bogdan Mara

"Dacă pierdem cu FCSB, în mare parte putem spune că am pierdut titlul. Venim la București să câștigăm, dar și cu egal ne menținem șansele pentru titlu"
Bogdan Mara

"Dan Petrescu nu pleacă, rămâne și sezonul viitor"
Bogdan Mara

FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:45. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Vezi și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
104267036963809
Costi Costica  •  26 Aprilie 2018, 10:33

ba intelectualilor jegosiii o facut bulau cu cine cu marele patron de ce ei stiu patronu e tot patron el de unde mulge nu de al oiiile lui prostiiiilor hu

883135188391540
Popa Corneliu  •  26 Aprilie 2018, 10:09
Postat de Mircea Deca pe 26 Aprilie 2018, 09:58

***

Daca prostia ar durea, multa lume ar tipa? Doare adevarul, deranjeaza? Erau niste "simple intrebari" pentru gazetarii echidistanti! Suport jignirile cand vad ca nu sunt argumente! Capisci?

1603333626579973
Mircea Deca  •  26 Aprilie 2018, 09:58
Postat de Popa Corneliu pe 26 Aprilie 2018, 08:47

La Cluj , dl Dancu n-a auzit de metafora? Dar cfr&ciordestetot&1907 de ce are in titulatura anul 1907 si CFR? Kolosvar era la unguri, nu? Pai atunci nu este o echipa ungureasca. recunoscuta asa de tot Clujul, ca echipa maghiarilor, iar U Cluj are cei mai multi suporteri printre romani! De ce sunt deranjati atunci cand sunt etichetati ca echipa ungureasca? Aaaaaa, doresc cei din Grupul de la Cluj, a domnilor Dancu si Rus, "recompensa" de la Comisiile FRF pentru "votul daruit" lui Habarnam Burleanu? Dar o ancheta a mass-media cu stirea "ce s-vanturat" prin presa precum "finantarea" echipei Fotbal Club CFR 1907 Cluj a domnului Árpád Pászkány, pe atunci, era facuta cu bani proveniti de la Loja Masonilor Maghiari din Canada? Este legenda, scanariu sau adevar , poate este un subiect tabu, nu este mai usor sa comentati cum stabilesc clasamentul Comisiile si arbitrii??

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează