FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica pariază pe un jucător al FCSB-ului, criticat des în ultima vreme » Pe cine și-ar dori în fruntea FRF

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 11:37

Mihai Stoica laudă jocul Universității Craiova, a comentat umilința cu Lazio, 1-5, din Europa League și a vorbit despre alegerile de la FRF, unde speră ca Ionuț Lupescu, în ciuda trecutului dinamovist, să câștige în dauna lui Răzvan Burleanu.

De asemenea, pariază pe Andrei Vlad, chiar dacă acesta a greșit în câteva meciuri importante. 

* despre Craiova

"Îmi place foarte mult jocul Craiovei, Mangia e un antrenor de calibru, e păcat că au pierdut puncte acasă cu Timișoara și din cauza gazonului care semăna cu cel pe care a jucat România cu Franța".

* despre Andrei Vlad

"Asistentul a ridicat fanionul, arbitrul Călin a lăsat jocul să continue, bine a făcut pentru că nu era ofsaid. Copilul nu s-a oprit, a rămas concentrat și a apărat într-o fază similară cu apărarea unei lovituri de la 11 metri. Copilul va ajunge portar, credeți-mă. Așa cum am spus și de Man, când nimeni nu-i dădea vreo șansă. Ei sunt jucători buni pentru fotbalul românesc. Vlad va apăra foarte mulți ani poarta echipei naționale".

despre Lazio:

"Cea mai prolifică echipă din Italia la momentul ăsta e Lazio Roma, are 64 de goluri marcate. Pe noi ne-a eliminat una dintre cele mai mari echipe din Europa! Va juca în Champions League anul viitor. Uitați-vă că a făcut niște schimbări și tot a spulberat-o pe Sassuolo în deplasare!

În tur am întâlnit o echipă cu multe rezerve, cu care ne-am luptat de la egal la egal. Dar Lazio e prea bună. Dar așa e la noi, trebuie neapărat să dăm cu noroi în munca unor jucători. Toți au zis că am avut mare noroc la tragerea la sorți când am căzut cu Plzen, echipă care spulberă fotbalul din liga cehă, cumpără jucători cu 3,7 milioane, plus aduce antrenor pe bani mulți.

Dacă jucam ultradefensiv, Dică ar fi fost desființat. Bineînțeles că trebuia să jucăm defensiv, dacă am fi făcut asta nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi zis. Immobile e prea bun pentru noi, golgheterul la zi în Serie A, titular în națională, omul e un Piovaccari mult mai bun. Poate în timp vom face și noi echipă să ne batem cu echipele mari, dar e foarte greu. Noi am fi vrut să o eliminăm pe Lazio, dar trebuie să mai și putem".

* despre alegerile FRF

"Ionuț Lupescu e o legendă a clubului Dinamo, dar eu l-am cunoscut și cred că e cel care poate să ridice fotbalul românesc. Nu mai putem să ne târâim, trebuie să începem să facem și noi pași. Iar cu Lupescu putem face asta. Dacă nu câștigă Ionuț, vom continua să fim conduși de oameni care nu au nicio legătură cu fenomenul și ne merităm soarta, o să jucăm pe terenuri înghețate și o să cerem patine în loc de ghete".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
smdb
smdb  •  26 Februarie 2018, 16:42

MM asta e incruntat si cand merge pe bicicleta... cred ca s-a nascut incruntat :))) Cat despre "prezicerile" lui cu Man la nationala... imi aminteste de alta prezicere de-a lui.. cu viitorul fundas dreapta al nationalei -> Cosmin Hamei :))) Mie in locul lui (Andrey, Elton, Arthur Jorge, etc. etc.) mi-ar fi jena sa-o dau in pronosticuri....

whiteredarad
whiteredarad  •  26 Februarie 2018, 15:55

Mai mare jena pentru MM, eu as tacea... Acum se lauda ca l-a "nimerit" pe Denis Man, dar cind fusese trecut pe tusa pentru ca Becali nu dorea sa mai dea ceva bani la UTA, tacea. Omul jucase citeva partide si daca trecea de un numar de meciuri , mai era ceva de plata. Si-au batut joc de copil si acum se lauda ca sint priceputi. Halal !

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  26 Februarie 2018, 15:15

fecesebeu e intr-un faliment de imagine continu cu aceata tiribom-ba la timona,un clovn .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează