FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica revine în pușcărie?! Mari probleme după scandalul făcut în club

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 09:19

Avocatul Bogdan Bărbuceanu a vorbit despre MM Stoica și despre ieșirea nervoasă dintr-un club din București: "Riscul e destul de mare, am rămas șocat de evenimentele incredibile care l-au avut în prim-plan pe Mihai Stoica".

Sâmbătă seară, Gazeta Sporturilor, prezenta în exclusivitate pe site evenimentele incredibile care l-au avut ca protagonist pe directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, fata acestuia Teodora, dar și iubitul tinerei, Dan Petrache. 

"Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! MM urla în curte că «Nu mi-e frică de pușcărie, bă! Vă omor pe toți!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. S-au bătut în club cu niște tipi, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare", sună mărturiile celor prezenți vineri noaptea în club.

"Riscul e destul de mare să te întorci la pușcărie"

Informațiile prezentate de ziar au fost preluate de toate instituțiile media din România, Antena 3 fiind prima care a oprit programul normal al postului și-a intrat în breaking news. În platou se afla avocatul Bogdan Bărbuceanu, care a comentat situația, știind că Stoica fusese eliberat condiționat din pușcărie, condamnat la 3 ani și 6 luni în "Dosarul Transferurilor".

"Dacă faptele sunt adevărate, atunci va răspunde penal. Evident trebuie să existe plângere. Riscă să fie revocată această eliberarea condiționată și alături de noua pedeapsă să execute și pedeapsa care i-a mai rămas. Nu-mi vine să cred că poți să ai un astfel de comportament când riscul e destul de mare și poți ajunge din nou la închisoare.

Să vedem dacă vor exista plângeri, pentru că acolo s-au produs acte de violență, plus distrugere, lovire. Împăcarea părților exclude o nouă plângere penală. Putem avea un dosar penal și pentru tulburarea ordinei și liniștii publice!", a spus Bărbuceanu. "E clar că nu s-a reeducat!", a punctat jurnalistul Ovidiu Bălan. 

Vezi AICI video cu scandalul provocat de Mihai Stoica

Becali: "MM, mi-e rușine de tine!"

Într-o intervenție tot la Antena 3, patronul Stelei, Gigi Becali, care i-a luat apărarea de mai multe ori lui Stoica, l-a pus violent la zid pe angajatul său după ultimul scandal la care a participat: 

  • " MM Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui e. Dar eu i-am spus lui MM: «Dacă le spui fotbaliștilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?»"
  • "Ginerele lui e cam scandalagiu, se cam îmbată. I-am spus să-i zică ginerelui lui și fetei: «Voi vreți familie sau vreți să vă duceți la curvăsăreală?». Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo"
  • "Nu vreau să-l amendez pe MM pentru că e încă afectat fizic și mental după eliberare. I-am zis: «MM, mi-e rușine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?». I-am spus să-i zică fetei să-l lase pe ăsta că e scandalagiu și drogat"
  • "Vă spun eu cine frecventează astfel de locuri precum cel în care s-a dus MM vineri seară. Toţi care merg acolo au înțelegeri cu Miliția, 70 la sută dintre ei se droghează. Dacă nu te droghezi, nu poți să stai în muzica aia!". 

MM s-a justificat într-un mod penibil

"Am ieșit a doua oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieșit din minți și am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deși părea că se liniștise. Nu-l cauționez, a greșit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiționat, este familia mea".

"Ne întrebăm de ce merge în halul ăsta fotbalul. Pentru că tot felul de golănași d-ăștia ca MM Stoica, derbedeiași, șmecheri de cotețărie sunt prin cluburi. S-a învățat că i se cuvine totul și e un golănaș fără carte, fără nimic" Sorin Ovidiu Bălan, jurnalist de investigații

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (107)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  14 Noiembrie 2017, 09:09

e... daca tot nu ti-e frica de puscarie ia du-te tu mimilica inapoi la gherla si arata-ne tuturor cat de barbat esti tu si poate faci parnaie si pt. ginerica si pt. fetita ta ca tot sunt din familie, asta asa ca sa-i protejezi ca e si ei mici si nu stie ce face!!!

930325483670337
Vasile George  •  14 Noiembrie 2017, 09:06

Asa tata, asa fiica, asa ... ,,ginere"!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  14 Noiembrie 2017, 08:53

clasicul ,,Nu mi-e frică de pușcărie,, pai normal ca nu le e frica de puscarie ca acolo au conditii mai bune ca acasa, asta daca nu primesc doar un arest la domiciliu precum coruptul ala de Sorin Oparescu, in timp ce amaratii tarii pentru o gaina jumulita, dar a vecinului, direct ani grei de puscarie.

Vezi toate comentariile (107)
Comentează